26.12.12
23:32
Здр, наскоро си изрусих космите на ръцете, обаче малко след това забелязах, че в коренчетата има пак черно сякаш косъмчетата бяха израснали. Възможно ли е боята за коса да ги кара да растат (!?!), защото не съм ги махал преди това, че да кажеш растат просто. Мерси.
Не съм специалист, но последното нещо което прави боята е да стимулира растежа им... :D
Как може да задавате такива абсурдни въпроси...:?
27.12.12
11:26
ами нормално е да си растат :) доста по-бавно от косата, но растат както всеки косъм в тялото
защо просто не ги епилираш ?
27.12.12
11:28
Изрусяването е мега селско, за мъже може да се преглътне понякога, но пак си остава зле. Виж жена с изрусени косми е вече върха на гадостта :Д
Отивай на кола маска!
27.12.12
11:34
.
Не мога да съм сигурен в причината защо така си направил, но е много вероятно да си от заблудените хора, който смятат, че тези които си махат космите и се поддържат не са мъжествени. Не казвай само, че и космите под мишниците си ги оставил :D
Сигурно има жени, които предпочитат обрасли мъжки тела, но има много повече, които предпочитат обезкосмено тяло, а да не говоря, че добре оформено мускулесто тяло си е задължително да не е “обрасло в чимове и тревички” :D
казано от Христо на 27.12.12, 14:05:
Не мога да съм сигурен в причината защо така си направил, но е много вероятно да си от ....
Сигурен съм че картинката се отнася за изрусяването на космите,а не за обезкосмяването.Кола-маска на цялото тяло и аз си правя,ама изрусяване...на космите...по ръцете?!?!DAFUQ?Всичко си има граници.Как иначе ще се разграничава,както ти казваш,поддържащ се мъж и един обикновен - ПЕДЕРАСТ ?