27.12.12
00:30
Здравейте , от една седмица си пасирвам с пасатора 150-200 гр. извара с 300 мл. прясно мляко ( обезмаслено ) + 1 лъжица мед ...
Става като шейк и е много приятно да се консумира за разлика от стандартния начин ...
Та въпроса ми е : Лоша ли е комбинацията да се консумира преди лягане ?
И още едно въпросче : Понеже пия протеин само след тренировка от бара в залата , мога ли в нетренировъчните дни да пия през деня тази комбинация ? Ще замести ли тя обикновенния протеин ? :)
Благодаря на отзовалите се !
Екстра е и аз правя същото обаче слагам и яйца,но мисля че ако го пиеш преди лягане трябва да махнеш меда
27.12.12
12:45
Можеш да го пиеш по колкото пъти на ден си искаш, удачен е за заместване на протеиновия шейк, ако си в период на качване не е задължително да махаш меда, но ако чистиш го избягвай особено преди лягане.
Има мнения , че млякото преди лягане не е удачно ... но защо така и неразбрах.
Oтносно меда с какво мога да го заместя , че е по-хубаво като е сладичко или поне да има някакъв вкус :D
Това за млякото че не е удачно преди лягане не е вярно,от личен опит ти го казвам аз пия по 2литра пълномаслено мляко всеки ден и включително преди лягане с извара и си имам страхотни резултати ако качваш разбира се,а относно меда аз бих го заменил със банан.
казано от ClearBlueSky Heaven на 27.12.12, 13:34:
Това за млякото че не е удачно преди лягане не е вярно,от личен опит ти го казвам аз пия по 2литра пълномаслено мляко всеки ден и включително преди лягане с извара и си имам страхотни резултати ако качваш разбира се,а относно меда аз бих го заменил със банан.
Е целта ми е качване .. но максилано чисто .. а въхлехидратите в банана не пречат ли за тези цели :)
казано от Васко Петров на 27.12.12, 16:44:
казано от ClearBlueSky Heaven на 27.12.12, 13:34:
а въхлехидратите в банана не пречат ли за тези цели :)
Точно затова ти казах по-горе че е по-добре да махнеш меда,аз никога не съм слагал въглегидрат във шейка преди лягане само мляко и извара,но ти нали искаш да е по-сладичко и според мен банана е по-удачно а пък ако можеш без мед и банан още по добре