Вижте учасниците в олимпия 2005 и даите мнение ???

Темата е заключена.
Прескочи до:
DR

04.09.05
16:25

ето ги учасниците в новата олимпия кажете кои мислите че ще е този път може би пак рони и как мислите че ще е подреждането на там ето го линка с учасниците http://getbig.com/news/weekly/2005olympiacompetitors.htm                     :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

04.09.05
20:51

Аз мисля че Рони ще е първи пак, ама ще видиме на състезанието! Декстър нали каза че няма да участва!

04.09.05
21:11

Аз невиждам защо Рони-то се явява пак, след като миналата година, беше освиркам след като спечели Олимпията. Нали е шоу за публиката...

[quote author=“TMT”]Аз невиждам защо Рони-то се явява пак, след като миналата година, беше освиркам след като спечели Олимпията. Нали е шоу за публиката...

Аз не мисля, че е само едно шоу за публиката. Според мен това значи световно признание - Мр. Олимпия = най-добрия в света. Точно затова няма и категории. Най-добрият може да е само един и това е Мр. Олимпия. Сега дали е Рони или друг няма значение.

Според мен тази година ще му е още по-трудно срещу Кътлър ... като гледам как се е подобрил ...

П.П. DRECS, не пиши неграмотно! Пише се вижте, а не вище! Мисля, че е елементарно!!!

04.09.05
23:52

момчета рони ще ги разбие всичките !
кътлър срещу рони не може да се мери!!! :lol:  :lol:  :lol:

05.09.05
00:02

[quote author=“TMT”]Аз невиждам защо Рони-то се явява пак, след като миналата година, беше освиркам след като спечели Олимпията. Нали е шоу за публиката...

Явява се пак защото мисли да стане Мр. Олимпия, а и аз мисля че ще стане :)

05.09.05
01:28

Некви актуални снимки на фаворитите имате ли ?

MI

05.09.05
09:43

[quote author=“kaloian.georgiev”]
Явява се пак защото мисли да стане Мр. Олимпия, а и аз мисля че ще стане :)

съгласен съм , според мене рони пак ще стане Мистър Олимпя. :wink:  8)
по-здрави :D

06.09.05
00:07

<—ей т’ва е човека. миналата година в последния кръг(който беше нововъведение което на мен много ми допадна) срещу Колман не му достигна много малко. Сега стискам палци за него отново :D

06.09.05
00:13

КЪМ  wtf
кътлър докато рони е на сцената няма да стигне по-далече от 2-ро място!да знаеш!
а ронката според мене гони рекорд от 9 титли!!! :D
и ще успее според мен!!!

06.09.05
00:17

никой не е вечен.

DR

06.09.05
17:13

мдааа

PR

06.09.05
21:33

Докато Ронката не се откаже - няма кой да го бие - той е нечовек просто :)
Кътлар колкото и да се старае - такъв гръб като на Рони няма как да извади и това го праща на 2ро място
Густаво е подобрил много така че 3то или дори борба за 2ро !

нататък не ми се прогнозира - Маркус ако покаже добра форма - може да е в 5-6цата !

06.09.05
21:58

1. Ronnie
2. Jay
3. Badeli
4. Ruhl
5. Fedorov(евентуално, зависи от формата му, предполагам, че ще е огромен, но не много симетричен)
6. Schlierkamp

HE

06.09.05
22:08

1.Ronnie
2.Cutler
3.Dexter

така си мисля аз Но за мене наи добар си остава Кевин Леврони и Декстер Джаксан(лично мнение)!!!

06.09.05
22:11

[quote author=“HEAVEN”]1.Ronnie
2.Cutler
3.Dexter

така си мисля аз Но за мене наи добар си остава Кевин Леврони и Декстер Джаксан(лично мнение)!!!

трудно ще се осъществи тая прогноза, по простата причина, че Декстър се отказа ;)

06.09.05
23:07

[quote author=“PROMPT”]Докато Ронката не се откаже - няма кой да го бие - той е нечовек просто :)
Кътлар колкото и да се старае - такъв гръб като на Рони няма как да извади и това го праща на 2ро място
Густаво е подобрил много така че 3то или дори борба за 2ро !

нататък не ми се прогнозира - Маркус ако покаже добра форма - може да е в 5-6цата !

Абсолютно съгласен.
Според мен...
1 Ronnie Coleman
2 Gustavo Badell
3 Jay Cutler
Искам и Chris Cormier да се представи добре, но не мога да предвидя кое място ще вземе, защото има невероятна физика, но е винаги подценяван.

06.09.05
23:19

и като мине олимпията някой ако я намери рипната да даде линк !

06.09.05
23:36

Хммм и как така Бадел ще измести Джей и защо си мислите, че ще влезе в тройката и този път?
по-здрави

07.09.05
00:18

Emil_mlo просто ми харесва повече физиката му от тази на Джей. Трябва ли да се обосновавам с аргументи? Дали ще стане наистина 2-ри е съвсем друг въпрос :wink:

07.09.05
00:32

Според мен ако декстър не се явява тази година на мр.О изненади в класирането може да има след 2ро място надолу.. първите две са резервирани...

PR

07.09.05
00:43

@Eмо - Джей е голям културист - няма спор !
Просто Густаво е културист с отромен потенциял ,много симетричен и релефен !
Телосложението му е перфектно според мен .
Виж му само ръцете - балансиран е отлично ,почти няма слаби точки ,може би единствено прасеца изостава но с 1-2см не повече :)
Огромен гръб,трапец,рамена !
Ако Бадел не е в 3-ката ,ще ми е чудно тогава кой ?

Поддържам мнението си ,ще се класира - или 2ри или 3ти - ще говорим скоро ;)

07.09.05
23:55

PROMPT според мен пък Бадел няма никакво бъдеще за напред освен ако във физиката му не настъпят грандиозни подобрения. С показаното до момента нищо грандиозно освен едно подарено 3то място на една сравнително слаба Олимпия. Тази Олимпия си мисля, че срина федерацията като зрителско одобрение.
по-здрави

PR

08.09.05
00:03

Emil_mlo - уважавам мнението ти но скоро ще разберем :)
добре за Джей е ясно че ти е фаворит но кой е за 3 според теб ?

08.09.05
00:30

След Олимпията ще можем да направим анализ и да видим как е възможно да израсне конкуренцията. Като предварително мога да ти кажа, че според мен също няма да е изключително интересна тази Олимпия. Освен ако Колман не се изненада сам или Джей да е подготвил голяма изненада. Сега Бадел малко под влияние на Айран Мена го коментирам, защото зле беше там и ми е останало мнението. Все пак е рано да се каже още. Ако излязат предварителни снимки преди състезанието ще можем да си направим изводите по тях.
по-здрави

PR

08.09.05
00:40

той Бадел се пази за Олимпия :)
иначе за Айрън мен-а си прав !

09.09.05
19:24

според мен ако Декстър пчаства, тройката е ясна ( той протестира срещу рунда на предизжикателството, но неко маи няма да го има, а?!). четвърти нищо чудно да е Маркус! къде с помощ от съдии къде с добра форма.. А аз си мисля че това че е последната титла на Рони! просто му се вижда края :)

PR

09.09.05
21:41

Предпоследната - Ронката иска да бие рекорда на Хейни :)

09.09.05
21:57

[quote author=“PROMPT”]Предпоследната - Ронката иска да бие рекорда на Хейни :)

лова бас че няма да успее!!! или няма да го пуснат или някой ще си го бие как си му е реда, а може и да се откаже сам! :)) да почваме залаганията от сега :)

PR

09.09.05
22:09

E няма кой да го бие :)
залагам 10 Еur + бира  за olympia 2006 winner - бай Рони Колман !
Тоя батко няма кой да го бие - ако му издължи организма ще вземе още 2 олимпии поне

Да не говорим, че и Уидър нямат нищо против....
9 олимпии = рекорд,повече извесност,слава и ангажименти за Рони ,а оттам и повече сухо в джоба им :)

Eлементарен маркетинг ;)

09.09.05
22:52

[quote author=“PROMPT”]
Тоя батко няма кой да го бие - ако му издължи организма ще вземе още 2 олимпии поне

хахаха това ми хареса! приемам облога, ама само да не забравиме :). а няма ли още някой да се включи!? :)

_M

09.09.05
23:06

и аз се включвам от отбора на Удивителния ,но дайте облога да го направим само биричката ,че с тва билдърско хранене много пари отиват :)

PR

09.09.05
23:12

Абе до 2006 - 10EUR - смятам лесно ще събереш - почвай от сега :)
Дайте да залагаме - за и против 9-та Олимпия на Рони !
После кинтите се делят между спечелилите ;)
————————————————————————————————————————
Гледах пресни снимки - тоя се е освинил яко - май ще е с 5 кила по-тежък от миналата година на състезанието ....

09.09.05
23:14

И аз се включвам в залога и залагам за 9та Олимпия на Ронката! Залагам биричка и 10 уро :)
по-здрави

10.09.05
02:54

[quote author=“Emil_mlo”]И аз се включвам в залога и залагам за 9та Олимпия на Ронката! Залагам биричка и 10 уро :)
по-здрави

И аз съм в играта: 9та титла на Рони Колман.

10.09.05
13:04

Има ли смисъл от тоя облог изобщо като всички залагате на Ронито  :P ?

_M

10.09.05
15:48

има,има смисъл.вие направо се уляхте чак пък девета титла...не смятам така!
а някой за 18-та залага ли ? :twisted:  :mrgreen:

PR

10.09.05
20:38

Еми @_MuSa6I_ ,то трябва да има и такива като теб, за да можем все пак отнякъде да вземем пари и да делим :)

Радвам се че ви има - още някой да заложи против Рони ?  :wink:

10.09.05
21:55

PROMPT няма нищо вечно бате, а на Ронито взе вече да му се вижда карая.. :)

PR

10.09.05
21:59

off/
Абе вместо да спорите - почвайте да събирате отсега кинти ,че ей го къде е 2006 ;)

10.09.05
22:12

PROMPT има има, и аз се присъеединявам към частта която не е за Ронито :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1