28.12.12
01:34
така... от около 2 месеца съм в залата.. не ми остава много време за това тренирам предимно вечер след 6 . акцентирам предимно на раце,гърди и корем като за начало. проблема е че са доста слаби и неуформени а в коремния пояс има доста излишни мазнини
първи ден - гърди за горна част и флайс, корем ,(кардио)
втори ден - трицепс, корем
трети ден бицепс,корем,(кардио)
четвърти ден - почивам (правя си набирания, заштото ми харесва)
и следва повторение!
чудя се дали да не приложа за 8 седмици НВД? и дали е подходящта целта ми е едновременно изгаряне на изл.мазнини и покачване на колкото е възможно по-чиста маса?
отворен съм за всякакъв вид предложения и идеи ! мерси!
Задължително е да се тренират всички мускулни групи ! Корем всеки ден ? Това си е живо наказание, а също така и неефективно ! Бицепс и трицепс можеш и е препоръчително да ги правиш в 1 ден или да ги прехвърлиш към гърди и гръб, но ти не го правиш. Трагедия...
28.12.12
02:27
Зарежи всичко до сега !!! Постави си една ясна цел, да качваш или сваляш, няма как и двете едновременно. След това съобразно тази цел търси информация във форума след като се запознаеш с нещата пусни тема, която да е поставена по много по-приемлив начин, за да получиш отговори, които ще са ти от полза, така само се спами излишно.
Мнението беше редактирано от Владимир Димитров на 28.12.12 02:29.