05.09.05
10:59
ЗДР хора много ще се радвам ако пак ми помогнете :lol: започвам след период на почивка.Сега ще покачвам малко маса до зимата и после ще чистя.Сега имам няколко въпроса относно масата.Тъй като нямам възможноста да ям постоянно месо ориз риба ... та да ви питам има ли проблем от време на време да си хапвам и по някоя характерна българска манджа ???Също така ако смеся да кажем баничка с боза :o тая боза ше ми е.е ли майката на гърдите ??? И за финал искам да ви попитам кой е най добрият начин за качване на маса с добавки ...Гейнър ??? Креатин ???
или аминокиселини да взимам ??? напоследък слушам много за Биоанабола че имал голям ефект ;) Е хора много въпроси ще се радвам да ми отговорите
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:43.
05.09.05
11:12
поразгледай форума има доста от отговорите които търсиш а за бионабола още ти е рано да се зобиш със стероиди така че гледай да се храниш добре и не гледай на забранените вещества като на решение :wink:
05.09.05
11:21
Ще отговоря за добавките:
Гейнърът е протеин + въглехидрат. Той дава енергия и същевременно дава белтък на мускула да се изграждат тъкани. Гейнър + креатин е неочаквано добра комбинация, но ако не си “мазен”. Ако нямаш коремче, имаш плочки или това не те бърка, може да си ги вземеш двете и ще е екстра. Ако не - протеин+креатин. Аминото е за възстановяване главно и няма да ти свърши чак такава работа за маса.
Бионаболът не е хранителна добавка, а стероид. Той дава възможност на тялото да усвоява много повече протеин от колкото обикновено. Не ти го препоръчвам! Това е стероид - вреден е за черния дроб и за още поне 3 работи. Не знам на колко си години, но за него е хубаво да си 20+ години и 4+ стаж.
Дано съм помогнал.
значи когато съм на диета за маса з амене е невъзможно да си набавя необходимите белтъци и точно заради това сках да ви попитам за аминокиселините обаче май съм пропуснал .....другото което е креатин и протеин вземах ефект имаше ама не достатъчен затова сигурно ще се насоча към някакъв гейнер плюс креатин. ок доки ама имам малко коремче дали ще нарастне? мислех си си тоя гейнер нещо друго не може ли да с екомбинира или само гайнер...ай мерси пичове