26.10.12
21:33
Здравейте Аз съм Момче на 15 - 60 Кг - 1,77 Висок - в тази , Тема .. Искам да Споделя - Че Тренирам от Близо - 2 Месеца - Стреет - Фитнес -
Програмата ми е , !! :
Понеделник Гърди / Трицепс : Вторник Почивка
Кофички - 4 х 7 -
Лицеви за Гърди/Триценпс - 4 х 10
Сряда Бицепс / Гръб / Четвъртък .. Почивка
Набиране тесен хват - 4 х 7
Набиране Широк Надхват 4 х 5
Набиране Смесен Хват 4 х 7
Петък / Коремни Преси :
Повдигане на Крака от Вис . на Лост - 4 х 10
Нормални Коремни 4 х 10
Събота Бягане + Клякане - Неделя Почивка ..
————————-> Искам да Споделя с Вас .. Тренирам с тази програма от известно време , Има Ефект - но искам да попитам някой с Опит , дали Програма Става за 15 Годишно момче и дали Трябва да Взема някакви Протейни .. от Рода , : Супермас .. Или каква Диета трябва да Спазвам за Покачване на Мускулна маса Защото Взех да Чуствам как само Като се Храня Ефекта е в корема ( Смисъл коремът ми расте Вместо да Отива в Мускулите И Мускулите Взеха да Намаляват ;хх - Не са ТОлкова Нацепени както Преди . в Началото Когато започнах да тренирам ! ! ..
SUPERMASS не е протеин, а гейнър (дози калории). Корема ти расте от газираното, пърженото и може би от преяждане(надут корем). Като начало можеш да махнеш от менюто си газирано и пържено. Най-добре ще е да си направиш хранителен план според парите с които разполагаш и според това, което имаш в хладилника.
Прочети това: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742
Добре - ще Опитам , Без - Газирано - и Пържено ! Вярно може да е и от Преяждане - защото се Дъпча като прасе , ;Xx
27.10.12
09:20
Street (от англ.ез.) = улица
Street fitness = уличен фитнес (бълг.ез.)
27.10.12
10:02
Тези упражнения от всички дни ги прави общо в една тренировка 3-4 пъти седмично.Не ти трябват добавки сега, трябва ти яка храна да качиш и да е качествена.
пп:Не пиши всяка нова дума с главна буква!!
Абе - брато , Тези Упражнения - Включват .. Понеделник , Гърди / Трицепс - Ако Правя Гърди / Трицепс И Едновременно - Гръб и бицепс , ще се Стопят Мускулите бе Кво Говориш ти .. Трябва Един ден . да Правиш .. да Речем - Една от Тези Групи Мускули - ( Гръб , Бицепс ) - ( Корем , Крака , ) няма как да правя Всичко в Един ден ;хх
Мнението беше редактирано от а ь на 27.10.12 12:38.
27.10.12
18:05
казано от Пенко Деянов на 27.10.12, 11:42:
Абе - брато , Тези Упражнения - Включват .. Понеделник , Гърди / Трицепс - Ако Правя Гърди / Трицепс И Едновременно - Гръб и бицепс , ще се Стопят Мускулите бе Кво Говориш ти .. Трябва Един ден . да Правиш .. да Речем - Една от Тези Групи Мускули - ( Гръб , Бицепс ) - ( Корем , Крака , ) няма как да правя Всичко в Един ден ;хх
:D :D :D Това мнение отива директно в бисерите на форума :D :D :D
По темата: защо не вземеш да послушаш някой очевидно по-знаещ от тебе като Димитър например?
То по твоята логика: Аз Брато За 18 Години Фитнес С Тренировки За Цяло Тяло В Един Ден Поне През Половината Време До Сега Трябваше Да Съм Изчезнал Бе Брато...
ами , Тогава Може ли да ми направите Някоя Програмка Която - Трябва . .. да е Точно за мен ( седмична Програма . ) - Благодаря ви Предварително .. Найстина Спешно ми трябва .. ПОМОЩА ВИ _ !
29.12.12
13:35
Ейй всеки иска всичко на готово .. аз като почнах почнах с 1 кофа и 1 и половина набиране .. никой нищо не ми е казвал .. и Пенкооо за един ден всичко можеш да тренираш без проблеми .. когато се сабудиш с мускулна треска от пети до глава тогава ще говориш на брато .. и си задай вапроса защо тренираш на лосотовете ?? Защото ти доставя удоволствие или защото искаш да се правиш на мега якия пред мацките ??? !