Стреет - Фитнес ..

АЬ

26.10.12
21:33

Здравейте Аз съм Момче на 15 - 60 Кг - 1,77 Висок  - в тази , Тема .. Искам да Споделя - Че Тренирам от Близо - 2 Месеца - Стреет - Фитнес - 
    Програмата ми е ,  !! :
Понеделник Гърди / Трицепс  : Вторник Почивка         
Кофички - 4 х 7 -                                             
Лицеви за Гърди/Триценпс -  4 х 10  

Сряда Бицепс / Гръб  / Четвъртък .. Почивка
Набиране тесен хват - 4 х 7
Набиране Широк Надхват 4 х 5
Набиране Смесен Хват 4 х 7

Петък / Коремни Преси :
Повдигане на Крака от Вис . на Лост - 4 х 10
Нормални Коремни 4 х 10

Събота  Бягане + Клякане  -  Неделя Почивка ..             

————————->  Искам да Споделя с Вас .. Тренирам с тази програма  от известно време , Има Ефект - но искам да попитам някой с Опит , дали Програма Става за 15 Годишно момче и дали Трябва да Взема някакви Протейни ..  от Рода , : Супермас .. Или каква Диета трябва да Спазвам  за Покачване на  Мускулна маса  Защото Взех да Чуствам как само Като се Храня Ефекта е в корема  ( Смисъл  коремът ми расте Вместо да Отива в Мускулите И Мускулите Взеха да Намаляват ;хх - Не са ТОлкова Нацепени както Преди . в Началото Когато започнах да тренирам ! ! ..

26.10.12
21:39

SUPERMASS не е протеин, а гейнър (дози калории). Корема ти расте от газираното, пърженото и може би от преяждане(надут корем). Като начало можеш да махнеш от менюто си газирано и пържено. Най-добре ще е да си направиш хранителен план според парите с които разполагаш и според това, което имаш в хладилника.
Прочети това: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742

АЬ

26.10.12
22:17

Добре - ще Опитам , Без - Газирано - и Пържено !  Вярно може да е и от Преяждане - защото се Дъпча като прасе ,  ;Xx

MF

27.10.12
09:20

Street (от англ.ез.) = улица
Street fitness = уличен фитнес (бълг.ез.)

Тези упражнения от всички дни ги прави общо в една тренировка 3-4 пъти седмично.Не ти трябват добавки сега, трябва ти яка храна да качиш и да е качествена.
пп:Не пиши всяка нова дума с главна буква!!

АЬ

27.10.12
11:42

Абе -  брато ,  Тези Упражнения - Включват ..  Понеделник , Гърди / Трицепс -  Ако Правя  Гърди / Трицепс  И Едновременно - Гръб и  бицепс , ще се Стопят Мускулите бе Кво Говориш ти  ..  Трябва  Един ден . да Правиш ..  да Речем - Една от Тези Групи Мускули - ( Гръб , Бицепс ) - ( Корем , Крака , ) няма как да правя Всичко в Един ден ;хх

Мнението беше редактирано от а ь на 27.10.12 12:38.

27.10.12
18:05

казано от Пенко Деянов на 27.10.12, 11:42:

Абе -  брато ,  Тези Упражнения - Включват ..  Понеделник , Гърди / Трицепс -  Ако Правя  Гърди / Трицепс  И Едновременно - Гръб и  бицепс , ще се Стопят Мускулите бе Кво Говориш ти  ..  Трябва  Един ден . да Правиш ..  да Речем - Една от Тези Групи Мускули - ( Гръб , Бицепс ) - ( Корем , Крака , ) няма как да правя Всичко в Един ден ;хх

:D :D :D Това мнение отива директно в бисерите на форума :D :D :D
По темата: защо не вземеш да послушаш някой очевидно по-знаещ от тебе като Димитър например?
То по твоята логика: Аз Брато За 18 Години Фитнес С Тренировки За Цяло Тяло В Един Ден Поне През Половината Време До Сега Трябваше Да Съм Изчезнал Бе Брато...

27.10.12
18:07

И го мани тоя телефон,пиши си от компютъра... :D

АЬ

27.10.12
22:29

ами , Тогава Може ли да ми направите Някоя Програмка Която - Трябва . .. да е Точно за мен ( седмична Програма . ) -  Благодаря ви Предварително .. Найстина Спешно ми трябва ..  ПОМОЩА ВИ _ !

29.12.12
13:35

Ейй всеки иска всичко на готово .. аз като почнах почнах с 1 кофа и 1 и половина набиране .. никой нищо не ми е казвал .. и Пенкооо за един ден всичко можеш да тренираш без проблеми .. когато се сабудиш с мускулна треска от пети до глава тогава ще говориш на брато .. и си задай вапроса защо тренираш на лосотовете ?? Защото ти доставя удоволствие или защото искаш да се правиш на мега якия пред мацките ??? !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1