29.12.12
17:42
Можете ли да ми дадете линк към някое упражнение за 4-ти ред плочки ??
При всеки човек е различно и това дали ще имаш 4 или 3 реда плочки е относително. Но за най - долната част на корема :
Повдигане на краката от вис/стенд
За долните плочки ти трябва нисък процент мазнини. Аз към 2000та така се бях вманиачил по тия плочки, че паднах от 80 до 60кг и кожата ми беше като хартия по мускулите. При подвигането на краката от вис ти трябват каишки или фитили, иначе хвата умалява преди да изпомпаш корема. На мене ми беше най-удобно с каишки, но това друга тема. Прави ги отначало със свити крака да не сецнеш кръста. Като усетиш, че сериите вече са ти комфортни опъвай краката и махай фитилите.
29.12.12
21:05
казано от HACO на 29.12.12, 18:25:
За долните плочки ти трябва нисък процент мазнини. Аз към 2000та така се бях вманиачил по тия плочки, че паднах от 80 до 60кг и кожата ми беше като хартия по мускулите. При подвигането на краката от вис ти трябват каишки или фитили, иначе хвата умалява преди да изпомпаш корема. На мене ми беше най-удобно с каишки, но това друга тема. Прави ги отначало със свити крака да не сецнеш кръста. Като усетиш, че сериите вече са ти комфортни опъвай краката и махай фитилите.
+1
строга диета, ротации, препоръчително е суплементиране за да запазишмм.
Какви суплиментации, какви 5 лв ? Самия факт, че момчето пита за 4-ТИ РЕД ПЛОЧКИ означава, че е некомпетентен за “суплиментация” . Всеки средно напреднал трениращ би трябвало да е наясно с това, че броят плочки на корема не зависи от упражненията, които правиш, а всеки по-малко от средно ниво на трениране не би трябвало да приема суплименти ... Или греша ?