30.12.12
02:39
Значи накратко стажа ми в залата е 3-4 месеца миналата година и тази година тренирам откакто почна даскалото виждам ефект но имам някои въпроси.Мерките ми са следните 185см/100кг тренирам 5 пъти в седмицата (няма да претренирам спокойно).Програмата ми е следната
Понеделник:гърди корем
Вторник:гръб предмишница
Сряда: почивам
Четвъртък:Рамо трапец
Петък:Бицепс Трицепс Предмишница
Събота:крака
Неделя:почивка
Нямам кой знае какъв хр.режим особено сега зимата освен това, че не приемам никакви въглехидрати след 17:00 а и нямам възможност.Значи целта ми е да кача възможно повече маса но и съм доста мазен затова искам да попитам д/г докога да продължа да качвам за да мога с един що годе добър хр.режим и добро кардио да почна да чистя за да мога да изчистя до лятото.
Мерси предварително!
30.12.12
08:02
Аз виждам един единствен въпрос:
казано от Herculees Herculees на 30.12.12, 02:39:
...искам да попитам д/г докога да продължа да качвам за да мога с един що годе добър хр.режим и добро кардио да почна да чистя за да мога да изчистя до лятото.
Нещата ги организираш според това кога ще си на морето. Преценяваш с какво тегло искаш да дефилираш там и заделяш необходимото време за свалянето на разликата. До тогава можеш да качваш.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.12.12 08:02.
30.12.12
17:18
да това ми беше въпроса ако може малко по-конкретно примерно в периода в който качвам ако стана най-много 105 кг и искам примерно до 30 юни да съм приключил с чистенето от кога трябва долу горе да започна да чистя или с две думи с що годе добър хранителен режим и добро кардио и силови тренировки за колко месеца мога да сваля примерно 15 кг. Мерси предварително :)
казано от Herculees Herculees на 30.12.12, 17:18:
да това ми беше въпроса ако може малко по-конкретно примерно в периода в който качвам ако стана най-много 105 кг и искам примерно до 30 юни да съм приключил с чистенето от кога трябва долу горе да започна да чистя или с две думи с що годе добър хранителен режим и добро кардио и силови тренировки за колко месеца мога да сваля примерно 15 кг. Мерси предварително :)
Почвай веднага,че изоставаш в графика ;).
30.12.12
19:58
казано от Herculees Herculees на 30.12.12, 17:18:
...с що годе добър хранителен режим и добро кардио и силови тренировки за колко месеца мога да сваля примерно 15 кг.
На теория - около 5 месеца. На практика трудно може да се прецени, защото намаляването на телесните мазнини не винаги е математически точен процес и е в зависимост от множество променливи фактори. Заел си се с нещо, което нямаш идея как да направиш, въпреки че си мислиш обратното. Свалянето на 15 kg мазнини при запазване на мускулна маса съвсем не е лесна задачка, както очакваш.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.12.12 20:01.
31.12.12
15:15
ами долу горе се ориентирах искам да попитам когато започна да чистя как ще се промени програмата ми как трябва да съвместя силовите трен и кардиото в 1 седмица т.е колко пъти кардио колко пъти силови за да не претренирам и т.н
Мнението беше редактирано от Herculees Herculees на 01.01.13 14:46.