27.12.12
18:28
Здравейте:D първо казва се Никол на 20 години и в момента се водя кандидат- студентка по Право тази специалонст ми е нещо като фикс идея . До 8 клас бях слаба като манекенка и въпреки ниският ми ръст 1.62 всеки ме питаше дали не съм модел въобще харесвах тялото си единственнияат спорт с който съм се занимавала е йога 1 година но престанах защото с времето ми доскоча . Не се лишавах от сладкиши и джънк фууд просто защото нищо не ми се лепеше а и постоянно бях в движение . Обаче в 8 клас имах доста лични проблеми затворих се вкъщи започнах да ям и неусетно напълнях станах 57 кг отначало хич не ми пукаше дали ще съм дебела или слаба просто бях толкова зле емоционално че тялото ми беше последната ми грижа . С времето преодолях тази емоционална травма и започнах отново да излизам преди това много приятели опитваха да ми помогнат но аз самата нямах желание . Докато един ден не се погледнах в огледалато и не видях че съм запреличала на прасе и се отвратих от себе си . Не само напълнях промених се цялостно и то само заради едно момче много ме боля пропилях 2 години от живота си да страдам по него и това се отрази цялостно на физиката и душевността ми . В момента нямам сериозно връзка по скоро сега съм на принципа мачкай мъжете за да не те мачкат те ! Сега съм в период от моят живот в който искам да постигна нещо само за себе си и да се чувствам женственна и секси способонст която загубих заради момче . Моята цел е да отслабна да стане някъде 49-50 кг и да си оформя тялото и да го направя стегнато и секси . И да поясня не го правя заради мъж правя го заради себе си и за този който ще намеря в бъдеще и той ще бъде истинският . Решила съм да започна да ходя на фитнес тази седмица съм болна и няма как но от другата съм решила твърдо да започна с моята нова цел . Все още си търся подходяща фитнес програмва и хранителн режим защото днес когато ходих до фитнеса инсруктора дори не пожела да помогне нито на мен нито на останалите хора . Направила съм си един режим и се надявам да стане може би в началото ще ми е трудно но аз съм упорита и ще се справя
Понеделник-фитнс
Вторник-тае бо
Сряда-фитнес
Четвъртак-тае бо
Петък-фитнес
Събота-плуване
Неделя-почивка
Ами засега е това надявам се чрез този дневник да насъбера още повече мотивация и да постигна целта си !:D хубява вечер на всички!
27.12.12
18:37
Аз предлагам да направиш една боксова круша, да му напишеш името на нея и “Удрииииии” :Д
Чети Алисия Шварц за надъхване! :Д
Успех и добре дошла!
П.С. 8 клас е бая далеч в миналото ти, почти всеки е бил слаб до 8 клас, поне сред моите познати. Не го брой тоя период :Д
Сега е важно какво има в паницата.
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 27.12.12 18:39.
27.12.12
19:15
Здравей Никол!
Определено доста засегната си останала от неуспешната си връзка, но според мен трябва да си промениш коренно мисленето, ако искаш да постигнеш нещо сериозно, и най-вече да задържиш постигнатото. Имам предвид, че “водеща сила” при желанието ти да се промениш не трябва да е неудволетвореността от пропадналата ти връзка и от там нещо като желание за отмъщение, а по-скоро да искаш да изглеждаш добре заради самата себе си. Само така, ако постгнеш сериозни резултати би могла поддържаш формата си. Макар, че самата ти казваш нещо подобно, то определено не звучиш убедително...
Както и да е, стига психоанализ и да минем на програмата ти. Ако мислиш, че за около месец можеш да свалиш почти 10 кг, и да останеш на това ниво, много се лъжеш. Казвам един месец, защото с тази програма на дали можеш да изкараш повече от месец, без сериозно да усетиш натрупването на умората. Определено ти трябва доста повече време за възтановяване. Тренировки три, максимум четири пъти седмично за теб би било по-уместно. Виж твоите “колежки” от форума са споделили доста програми, резултати и съвети.
Ааа, и още нещо, не си мисли, че ако тренираш със тежести, ще станеш много мускулеста и че тегло се губи и поддържа само с тренировки- необходим е да си изградиш и добър хранителен режим.
Успех! :)
27.12.12
19:39
fire is my natural :) Благодаря за посрещането !
Да така повечето деца до 8 клас са слабички и от 8 се започва пълнееето но аз по скоро отдавам моето напълняване на душевността ми . Но пък нали хората казват че това което ни убива ни прави по силни
Влади Здраевей!:)
Първо нека поясня че не става дума просто за обикновенна раздяла която преживяват повечето тинейджърки с ред сълзи ред сополи за седмица две става дума за преживяване на връзка 2 години което ще рече че нещата са много повече от една обикновенна раздяла . Много ме боли все още не съм го преодоляла и не него а това че потъпка гордостта ми . Не искам да му отмъщавам не искам дори да го виждам той е минало вече . Колкото до тренировките ми абеселютно никога не съм мислала че за 1 месец ще сваля 10 кила това са глупости имам намерение да се стегна и отслабна а не се разболея . Може би ще оставя само фитнес и тае бо или само фитнес и плуване .
Хубава вечер:)
Мнението беше редактирано от Никол Георгиева на 27.12.12 19:40.
Здравей и от мен
Не е невъзможно 6 пъти да се тренира седмично, още повече че тае бо-то не е кой знае каква тренировка, по-скоро е разтоварване. Така че ако искаш си ги остави така нещата. Но по-важно е какво ще правиш във фитнеса. Може би е по-добре да намериш зала с по-услужлив инструктор, който ще ти покаже правилното изпълнение на упражненията. Гледай да използваш повече дъмбели, щанга и пудовки вместо разните му машини.
Избери си режим, който ти е вкусово, времеви и финансово удобен. Дали ще е РБД, дали ВМ-НВХ, дали ЦХ или НВД: въпрос на избор. Прочети за тях и започни да спазваш един като тук описвай менюто си в подробности: количествата са важни също.
Описвай тук и тренировките, а аз също никога не съм имала треньор, но понякога си правех клипчета и съм ги пускала тук за мнения.
Поздрави и успех!
Ако ще кандидатстваш право, наблегни сериозно на правописа и пунктoацията!
Не стана ясно, колко килограма си в момента?
Ще се повторя, но всекидневните кардио тренирови, ще те затормозят и изхабят, без да има кой знае какъв ефект от тях.
Ако не си влизала във фитнес зала, поне в началото е добре да се консултираш с инструктор за изпълнението на упражненията, иначе програма може да си дръпнеш и от тук.
Мнението беше редактирано от Блажка на 28.12.12 15:26.
28.12.12
08:38
Анелия.
Плуването не ми пречи като бях дете доста се занимавах с плуване но за жалост живея в малък град и нямаше начин за развитие .
Сутринта една приятелка при спомена ,че имало една много хубава фитнес зала с много добър инструктор честно незнаех ,че има но и аз никога досега ,не съм се вълнувала от фитнес . Знаех за този просто защото е близко до местоживеенето ми :D и всеки ден минавам от там . Днес много ме боли гърлото и едав ли ще мога да отиде да проверя как седят нещата но след Нова година отивам :). Колкото до режимът все още си търся харесах си РБД
Благодаря !
Заболотная
В момента варирам около 59-60 кг понякога ставам 56 но след това веднага ги покачвам .Както споменах в единят фитнес инструктора дори не пожелала да помогне не само на мен но и на никои от присъствастите ,но повече ме ядоса това ,че след това взе по 5 лв от тези които тренираха . За този при който смятам ходя чувам само добри отзиви .
П.П Да попитам как е по добре да си взема карта или да си плащам всеки път?
28.12.12
09:01
Това, което не ни убива ни прави по-силни...:)- Това, ако се не лъжа го е казал Ф. Нитше, а той последно е свършил в лудницата...
Така че каквото и да правиш, прави го умерено, не изпадай в крайности :)
28.12.12
14:24
Здрасти и от мен, Никол.
Първо искам да ти кажа, че дали човек ще изпитва даден тип емоции и депресивни състояния, зависи от самия него. Условията се менят, обстоятелствата са едни или други, но те са само предпоставка за ответната реакция на човешката личност. Така че каквото и да ти се случва (както и на който и да е друг човек), как ще повлияе това на теб зависи от теб. Ако си била в депресия, то това е била твоята реакция на ситуацията. Но не се залъгвай, че някой или нещо е предизвикало състоянието ти или те е накарало да се държиш по определен начин. Това е просто несериозно и бягащо от отговорност за собствения си живот държание, което, повярвай ми, не работи в твоя полза, а точно обратното - показва те като слаб и непълноценен човек.
По въпроса за промяната, която искаш да направиш, чудесно. Самото решение да се вземеш в ръце си е първа крачка. Разбира се, тя е само началото.
Съветвам те да се захванеш със сериозни силови тренировки 3-4 пъти седмично като за начало. Давай си време за възстановяване.
В сайта можеш да прочетеш достатъчно за различните начини на хранене с цел отслабване, така че би могла да си преустроиш храненето сама.
Чисто психологически ти е необходима промяна. Започни да приемаш идеята, че ти си тази, която решава какъв ще бъде животът ти и каква роля ще има всеки и всичко в него. Ти решаваш кое е важно и кое - не, кое е правилно и кое - не. Спри да очакваш отговора на въпросите си от други хора. Не търси отговорност от други хора. Имаш достатъчно информация в сайта и въобще из мрежата, за да разбереш кои упражнения са ти полезни, как да ги изпълняваш правилно, какъв режим на хранене да избереш и как точно да го приложиш. Просто вземи решение кое е важно за теб и работи за него. Да чакаш помощ отвън е загуба на време.
Гледай да си създаваш приятни емоции - излизай с хора, забавлявай се. Наспивай се. Гледай забавни предавания или филми, слушай приятна за теб музика и си налагай да бъдеш по-усмихната. Гледай по-отгоре на живота, че е кратък. И не забравяй - животът помага на тези, които се борят.
пОздрави
Направи си карта, но след като си имала една тренировка с него.
Инструкторът, както и треньорът, са изключетлно важни хора в живота на трениращия, особено ако си е поставил ясно цели и има хъса да ги постигне.
Не прави компромис с нищо, инструкторът трябва да е разбран, готин, най-вече на теб да ти харесва като човек и да спечели доверието ти, за да ходиш с желание, да ти пасне, сещаш се.
Направи няколко тренировки при различни хора и избери твоя човек, след което си направи карта :)
29.12.12
14:37
Здравейте
Влади Монев абселютно никъде не съм споменала че смятам да изпадам в крайности все пак хубавите неща стават бавно . Този израз го употребих заради съвсем различно нещо .
Miss Fight
Нали знаеш ,че е лесно да се гледа от странни и да се говори аз също съм казвала подобни неща на мои приятелки но когато емоциите са твой нещата стават малко по трудни . Да можех да не изпадна в депресия можех да още тогава да изтупам живота си от цялата тази гадост и да продължа напред но както споменах не става дума за обикновенна раздляа между влюбени . Всеки човек е различен аз съм много емоционален човек и преживям нещата доста вътрешно .
Заболотная
Нямам избор да правя тренировки при различни хора дано този при който смятам да ходя след Нова година е толкова добър колкото всички ми го описват и тогава ще си взема карта .
29.12.12
20:58
казано от Никол Георгиева на 29.12.12, 14:37:
Здравейте
Влади Монев абселютно никъде не съм споменала че смятам да изпадам в крайности все пак хубавите неща стават бавно . Този израз го употребих заради съвсем различно нещо .
Това беше шегичка, не съм мислил, че ще залитнеш към крайности. :) Макар, че е присъщо за rookies да гонят бързи резултати, които бързо изчезват след време, отколкото да заложат на трайни и дългосрочни програми, постоянство и техника, или с други думи, всичко това да стане част от ежедневието...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.12.12 21:05.
31.12.12
10:31
Най-мразя така когато някой ми прииначава думите или съчинява неща които дори не съм казвала . Казах само че искам да отслабна и да се стегна и да смятам това да се превърна в част от ежедневието ми . Но никъде не съм казвала че ще гоня бързи резултати и след това ще приключа .
Мнението беше редактирано от Никол Георгиева на 31.12.12 10:32.