05.09.05
21:54
искам да питам как да си изравня ръцете, защото лявата ми беше оперирана (преди година и нещо) и сега е по-слаба :( ? става ли с скотово сгъване с дъмбели ?
П.С. става въпрос за бицепс, че е по-слаба. :?
05.09.05
23:00
Здравей,можеш след всяка серия за бицепс да правиш по 2-3 повторения повече с лявата ръка,например ако правиш по 8 повторения на серия,прави с лявата 10 и след време те ще се изравнят,спокойно!!!Каква е разликата,защото аз също имам разлика,но тя е 1-2см,което е нормално!!!Продължавай с тренировките усилено ии упорито и всичко ще е наред!!!
05.09.05
23:06
ам разликата преди беше доста голяма, но успях да я смаля и сега са горе-долу еднакви. Ама при скотово свиване с крива щанга при по-големи тежести лявата изостава и си мислех да почна с гири да правя скотовото кво ще кажете ?
05.09.05
23:13
Да това определено е добра идея,защото така даваш предимство на дясната ръка и се нарушава правилното изпълнение на упражнението,така че пробвай с дъмбели и следи резултата!!!Пък и Рони прави с дъмбели така че:)))
А със силата как си ако е различна и тя прави толкова повторения със силната колкото и правиш със слабата така ще се изравнят при мен подейства на 100 % и за размера и за силата
05.09.05
23:26
дам djgorgio-ASTOR и силата е различна ще те послушам :)
и аз имам лека разлика в ръцете, но като че ли по-се забелязва разлика в големината отколкото в силата
[quote author=“M0nst3R”]и аз имам лека разлика в ръцете, но като че ли по-се забелязва разлика в големината отколкото в силата
Прави и ти горепосоченото даже аз прекалих и слабата ми стана малко по голяма от другата (без майтап)
Ами то на много малко хора ръцете им са еднакви. Примерно на мене дясната ми е по-оформена, докато лявата има по-голям обем. Чупил съм крак като малък и знам какво е леката мускулна атрофия. Спокойно, за няколко месеца с равномерни упражнения всичко ще се върне по старо му, просто и дай време да расте и не я натоварвай повече от другата :)