31.12.12
16:58
Здравейте! Искам да питам, според вас вредно ли е да започна да взимам Л-карнитин като се има в предвид, че съм на 17? Тъй като смятам от другия месец да почна фитнес и отделно ходя на зумба, за да има по-бърз ефект до лятото, да си взема и Л-карнитин.
31.12.12
18:47
Дали е вредно? Не, не е вредно (стига да не надхвърлиш допустимите дози, разбира се). Правилният въпрос за теб е друг - L-карнитинът ли е това, от което имаш нужда и той ли ще ти донесе желаният ефект? Прочети статията за тази хранителна добавка в сайта.
Първата ми мисъл беше ” много дърт тоя карнитин, къде го намери от преди 17 години ?! “
казано от Madboy на 31.12.12, 18:58:
Първата ми мисъл беше ” много дърт тоя карнитин, къде го намери от преди 17 години ?! “
И аз така си помислих :D
Млад човек си, махни ги тия добавки. Тренирай, храни се правилно, хормоните ти бушуват, не ти трябва нищо. Максимум суроватка, ако имаш проблем да си набавяш протеина. Но на този етап, за какво са ти добавки? След години, когато не си в застой, евентуално се замисли за нещо такова.
Не мога да разбера защо толкова хора смятат, особено че добавките едва ли не са ключовото нещо за изграждане на желаната физика.
Мнението беше редактирано от pe6о на 01.01.13 14:47.
Момичето пуска тема за отслабване, а не за качване на мускулна маса.
Мнението беше редактирано от Юли на 01.01.13 14:22.
01.01.13
23:38
Мерси много за отговорите :) И последно, течния ли е най-..препоръчван?