Програма за отслабване

02.01.13
01:42

Здравейте, на 18 години съм и тежа 110 кг. и искам да отслабна. Разполагам с 5-6 дни от седмицата,в които мога да тренирам по 2 - 2 и половина часа във фитнес зала.Прегледах доста теми,но не намерих подходящи програми.Искам да попитам може ли тази програма http://www.bb-team.org/workout/1286_sempal-trenirovachen-plan-za-izgaryane-na-maznini да се раздели някакси на повече дни да не правя всичко наведнъж или ако може да ми преопоръчате друга.Благодаря за отделеното внимание,ще се радвам ако съдействане,както и ако ми кажете след колко  време какъв ефект да очаквам.

Темата беше редактирана от Ceco Ivanov на 02.01.13 01:43.

02.01.13
01:49

За отслабването си оправи храненето, иначе никакъв ефект не може да очакваш от нито една програма.
А за тренировки като начало ти стигат и 3-4 часа седмично, а не 12.

02.01.13
13:48

Аз съм започнал първо с храненето,въпросът е обаче,че ми казаха да тренирам и повече от 3 пъти на седмица...

02.01.13
17:24

Вкарай някакво кардио 1/2 дни по 20/30 мин. като толкова искаш всеки ден.Ако караш по тая програма изнеси кардиото в отделни дни .

Мнението беше редактирано от Васил Р на 02.01.13 17:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1