Упражнения при коксартроза

30.12.12
16:25

Здравейте,някой може ли да ми каже някакви упражнения при това заболяване.Става въпрос за жена на 52г.Има или някакъв начин да се забави операция.Упражнения,лекарства всичко което знаете може да помогне.

30.12.12
18:32

Не прибягвайте към медикаменти без да ги препоръча лекар. От към суплементация най-готинкото в случая мисля, че е това - Natrol Vitamin D 10000UI , пък ако можеш към него добави рибено масло(колкото повече, толкова по-добре!).
Останалото е хранителен режим и активност! Каква нека сподели някой физиотерапевт или човек, който е минал през това!
пс: Интернет е пълен с изключително ценна информация, щом имаш време да правиш постове в този форум, значи разполагаш и с такова да направиш едно свое собствено проучване и да провериш достоверността му с още такива!
Весело изкарване тия дни и по-здрави през новата 2013!

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 30.12.12 18:34.

31.12.12
15:42

Благодаря ти за мнението.
Пуснах темата защото медикаментите препоръчани от лекари не помагат,активноста дадена от физиотерапевта не помага,информацията от интернет се чете и да позна,че търся достоверността от други мнения.Всяко мнение на човек минал през това или поне има такъв познат ще помогне.Търся мнения, не лечение.Упражненията в темата са с преоритет.

02.01.13
00:29

Общо взето:колкото повече движение позволява ситуацията,толкова по добре:кростренажор е много удаче избор,ощепо удачен е Пилатес-поинтересувай се,има много инфо в сайта по темата Пилатес,пък и не сам тук

като суплементация:повече естествен калций-от сирена примерно,млека и тнт:също така средства които помагат калсиевото образуване и превръщане,забравил съм точнит еим наименования,но те са САМО по лекарско предписание
Както и споменатото вече:рибено масло,повече слънце....

В случая с майка ми :бяха  предписали дори виж смес от тестостеронови естери ,който доста помогна,но това отново и задължително е САМО ПО ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ-особено последното:НИКОГА НА СВОЯ ГЛАВА ,и стриктно контролирано чрез ежеседнични изследвания,особено при дамите ефекта може да е тотално негативен

02.01.13
20:09

Изпращам ви материали само за ваша информация.
http://www.celeber.net/index.php?option=com_content&view=article&id=596:doklad-za-fleksibiliti-v-sp-sportanauka-&catid=120:2010-09-01-17-49-46&Itemid=158
http://www.aquasource-zdrave.com/i.php/flexibility.html

Напреднала коксартроза
Продуктите на АкваСорс направиха за мен това, което познатите средства не успяха. От 10 години страдам от тежка коксартроза, съпътствана от трудна подвижност, наднормено тегло, стомашно-чревни проблеми, главоболие и куп други неприятности.
Флексибилити разчупи сковаността на ставите. В комбинацията с Коластра, Зелена енергия и ЕМК, за около месец дългогодишните непрекъснати болки изчезнаха. Продуктът няма никакви отрицателни ефекти - той само потвърди увереността ми, че няма невъзможни неща.
Цветан Динев, 53г

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1