Вреди ли алкохола на тренировките в малки количества?

11.12.12
22:22

Здравейте,искам да попитам 2 пъти в седмицата ако пия алкохол,но най-много чашка ром,дали ще се отрази отрицателно към тренировките?

11.12.12
22:26

Здравей,

Като тренираш - тренирай като хората, като пиеш - пий като хората.
Това вече е вманиачаване и аз лично не съм фен.
И без алкохол и с алкохол резултатите ми са еднакви.
Доволна съм, а и централната ми нервна система също.

11.12.12
22:33

Да и аз съм на това мнение,а и няма да се наливам,просто искам да се поддържам но и да не се лишавам от доста хубави моменти...мерси за съвета! (ndolars)

АЧ

11.12.12
22:36

Росен, и аз си пийвам, но с него  и без него както каза Блага горе пак едно и също. Както казва 100 кила - яжте, пийте и си носете новите дрехи.

11.12.12
22:39

Абсолютно!(y)

MF

11.12.12
23:33

А пък винцето даже полезно. :D

11.12.12
23:42

Зависи от приема! :D

11.12.12
23:50

“Вреди ли алкохола на тренировките в малки количества?”
Вреди им, ако тренировките са в малки количества

12.12.12
00:01

Както казва Весо - На теб тренировките ти пречат на пиенето...
Та кво питаше?

От научна гледна точка твърдия алкохол и вината са полезни. Подобрява функцията на мозъка (ама на следващия ден), антиоксидант, подобрява инсулинова чувствителност, помага ти да изгубиш вода. Хората, които пият, живеят по-дълго. Важното е да не се правиш салата и да повръщаш. От 1-2 големи на седмица нищо няма да ти стане.
П.С. Аз си пия шейковете с алкохол понякога. Не съм усетил всичките негативи, които се преписват.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 12.12.12 00:10.

12.12.12
01:06

Нямам кой знае каква база за сравнение, но при мен на другия ден след като сме се черпили, мускулите ми са някак си надути и напрегнати. На тренировката в никакъв случай не ми пречи. Даже се освестявам идеално ако съм недоспал :)

12.12.12
14:11

казано от Grey Knight на 12.12.12, 00:04:

П.С. Аз си пия шейковете с алкохол понякога. Не съм усетил всичките негативи, които се преписват.

И що насираш така алкохола? Язък...

12.12.12
14:18

Последния път като тренирах махмурлия(май в понеделник беше) след тренировката се освежих,все едно не съм изпил над 2 л вино предната вечер :D

Та в тоя ред на мисли,не ми попречи много,а обратното...от тренировката ми мина отпадналостта и главоболието! :)

Мнението беше редактирано от Jikata на 12.12.12 14:22.

казано от Росен Стоилов на 11.12.12, 22:33:

...да не се лишавам от доста хубави моменти...

Алкохолът е в основата на хубавите моменти? Че и на доста от тях? (dull)

Не съм от тази планета май... |-)

12.12.12
14:30

Коле, я аз да те хвана на къс пас, че си ми тамън близко този път, може всички други да знаят защо си “Пияндето”, но аз както винаги научавам последен, та?
Не бих казал, че е в основата... той гради основата :D

12.12.12
14:35

Имам един фокус ,един малък трик срещу тежък махмурлук след истинско геройско пиене,който действа безотказно и съм като нов
Ставам пия едно две кафета ,слагам си анцуга и правя тежък крос в силно пресечен терен с хубаво темпо/основно газ по баира надолу разпускам/ след 40 минути съм като нов ..понякога заменям кроса с борческа кръгова....но да след това забравям че изобщо съм пил :)

Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 12.12.12 14:35.

казано от gotcha на 12.12.12, 14:30:

Коле, я аз да те хвана на къс пас, че си ми тамън близко този път, може всички други да знаят защо си “Пияндето”, но аз както винаги научавам последен, та?

Любим мой въпрос, тъй като този псевдоним има скрит подтекст. От една страна, когато се регистрирах в този форум исках да имам закачлив, открояващ и лесно запомнящ се прякор.

От друга страна (помните поговорката “По дрехите посрещат, по ума изпращат”) исках форумът да ме посрещне в тази “по-несериозна дреха”, след което да ме изпрати с това, което си заслужа като потребител.

Освен това смятам, че аз и алкохолът имаме проблем един с друг – взаимно не се понасяме. Затова този псевдоним е моето малко предизвикателство към този порок.

Като капак на всичко докато създавах акаунта си, около мен звучеше песента на Обратен Ефект “Кольо Пияндето”...

Източник: Интервю с Николай Хаджииванов (Кольо Пияндето) http://www.bb-team.org/articles/3964_intervyiu-s-nikolay-hadjiivanov-kolio-piyandeto#ixzz2EqBmn6Ox

(blush)

12.12.12
14:42

Сигурно и на вас ви се е случвало след запой да идете до лостовете, ма уж да се разходите или най-много разкършите, обаче направо къртите :D
Няма да се очудя, ако повечето ми ЛР-та са базирани на този принцип, което пък ме зачудва как така всяка тренировка не ми е овенчана с личен рекорд (wasntme)

12.12.12
14:46

Подозирах, че се крие трезвеник зад този ник, но все пак да си питам :)
Аз пък мразя да повръщам...

12.12.12
15:18

Да аз пия протеин,но не обичам да пия много говоря ви по-много малко!Благодаря на всички! ;)

12.12.12
18:28

16 годишен пита за алкохол и то за концентрати! Боооожееее!

12.12.12
21:47

Да защо да не,сигурно си много назад,ако се учудваш толкова! :)

14.12.12
23:50

Аз до 17 не бях близвал алкохол, защото имахме алкохолик в семейството

15.12.12
14:48

Сега времената са съвсем други.! :) 1 чашка няма да ми навреди! ;)

казано от Росен Стоилов на 11.12.12, 22:22:

Здравейте,искам да попитам 2 пъти в седмицата ако пия алкохол,но най-много чашка ром,дали ще се отрази отрицателно към тренировките?

Няма да има негативен ефект. Само трябва да отчетеш калориите от него и да са малки количествата. Така както си го написал, можеш да си спокоен. Скоро ще напиша подробна статия по темата за повече инфо :)

Ради, задължително се консултирай с Хинкс за тая статия :D

казано от Кристиян Дончев на 16.12.12, 02:18:

Защото..? :)

16.12.12
11:50

казано от Росен Стоилов на 15.12.12, 14:48:

алкохола на тези години се използва за избиване на комплекси ;)

16.12.12
13:32

И ти си прав Тайсън! :)

АЧ

16.12.12
14:47

Алкохола ще пречи само на сутринта, че няма да си много гладен и става кофти...

казано от Ради Хаджирадев на 16.12.12, 02:43:

казано от Кристиян Дончев на 16.12.12, 02:18:

Защото..? :)

Щото има опит и с двете :D

16.12.12
23:41

казано от Росен Стоилов на 12.12.12, 21:47:

Да защо да не,сигурно си много назад,ако се учудваш толкова! :)

Хах,някакви рекорди ли ще поставяме? По пиене? Състезание ли някакво има кой повече ще изпие?  :D

17.12.12
06:39

Иска да ти каже,колко ти е остаряло мисленето,щом смяташ че на 13-14-15-16 години,да се влиза в токсикологията от препиване,не е нещо нормално.Или с две думи нас ни захранваха като бебета с мляко/кърма - сега им дават бутилка концентрат с биберон :).

17.12.12
07:45

казано от Росен Стоилов на 15.12.12, 14:48:

Какво им е на времената сега?

17.12.12
16:20

Много по-различно е всеки иска да надмине друг по различни начини,коренно различно е знам като ми разказват какво е било преди,и си правя изводи сега..

02.01.13
23:11

От доста богат (за съжаление) личен опит ти казвам, че употребата на алкохол и “периферията” му може да те накара да съжеляваш за далеч по-сериозни работи от провалена тренировка или там от каквото се опасяваш. Пий си колкото ти се пие, обаче умната защото после резила и нервите са големи. За жалост доста често обичаме да прекаляваме :) Весела Нова година!

24.04.13
12:46

Аз спрях алкохола.. не е болка за умиране ;) Може и без него !

30.04.13
09:14

Аз като малка пиех повече сега като цяло доста съм го ограничила, и да ви кажа чувствам се много добре!

30.04.13
09:25

Който може да пие по-малко няма никакъв проблем веднъж седмично или с повод, в противен случай спираш алкохола и имаш повече пари за белтъчини :)

30.04.13
09:55

Абе вие не знаете как да пиете бе :D
“Квото ви е пиенето, такова и тренирането 8-)”

Мнението беше редактирано от Блажка на 30.04.13 09:55.

пропи та прогизна тоя форум :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1