27.12.12
18:27
Интересува ме ако приемам 3-4 по 1040 калории ( 1540 е необходимия ми дневен калориен прием ) и после един ден да си приемам по 1540 калории дали ще отслабна без да забавя метаболизма си. Сметнах,че на ден приемам по 1800 калории средно. Като се старая да се храня с повече белтъчини,ядки и бавни въглехидрати и от време на време нещо малко от забранените храни ( шоколад примерно ). 45 кг съм и искам да стана 41 както си бях преди когато спортувах,но вече не спортувам, от март месец пак ще започна. Целта ми е да сваля сега поне 2кг. Мислите ли,че ще мога да сваля за 2 месеца без да забавям метаболизма си с този режим ?
Буквално се втрещих,като прочетох че искаш да станеш 41 кг.Колко си висока и на каква възраст си,ако не е тайна?
27.12.12
19:04
на 17 съм и съм 1,56. Лятото бях мн слаба но почти не ядях затова бях на тези килограми. Искам пак да си ги върна. Дали ще си забавя метаболзима така ?
03.01.13
17:23
Няма ли мнения по въпроса ?!
Недей да се стремиш към цифри. Гледай да си добре нахранена с качествена храна. Все още може би растеш и ограниченията не са най-доброто, което можеш да направиш за себе си. Спортувай и недей да броиш калории. Забавлявай се, учи, наслаждавай се на по-важни неща от числата.
(ако успееш да го постигнеш, кажи как) (dull)