03.01.13
22:04
Здраветейте! На 23 години съм и тренирам от дълго време, но с паулзи. Лятото не тренирах 2 месеца и качих мазнина и сега от месец и половина съм пак по залите. Тежа 89кг. и съм висок 185см. Сега работа за маса (права по 4 серии 8 повторения всяко упражнение 3 пъти седмично) и целта ми е да направа стегнато тяло, с масивни мускули, а също така да стопя корема и евентуално плочки, но ЧИСТО. Въпросът ми е сега да права ли бягане на патека по 15 -20 минути, ще сваля ли мускулна маса от това и как е по-добре - преди тренировка или след? Принципно бих предпочел след, защото няма да имам сили преди.
03.01.13
22:09
При така описан режим - нека е след. Ако не си решил твърдо за пътеката, пробвай и интервално кардио. По-малко време отнема, повече дава (според мен).
казано от Димитър Михайлов на 03.01.13, 22:09:
При така описан режим - нека е след. Ако не си решил твърдо за пътеката, пробвай и интервално кардио. По-малко време отнема, повече дава (според мен).
Това ме впечатли и ще го пробвам. Как да ги права - след всяка смяна от едно упражнение на друго, от 1 до 4 мин както е написано?