Азотни буустери - кое бихте предпочели?

02.01.13
13:31

Здравейте,на кратко да споделя с вас.От известно време ми се насибира много работа,учене и когато дойде време за тренировка съм вече скапан и затова реших да прибегна до бууст само в тренировъчните дни.Какво бихте ме посъветва ли?

Прочетох много по темата,ревюта,мнения и тн.
И сега съм много раздвуен какво да правя или сам да си го приготвя ще напиша рецептата или да си взема готов?

Рецепта
PRIMAFORCE Beta-Alanine 200g.  по 6гр на тренировка
PRIMAFORCE AAKG /Arginine Alpha-Ketoglutarate/ 250g. по 4гр сутрин и 4 преди тренировка
PRIMAFORCE Citrulline Malate 200g.  по 6гр преди тренировка
Излиза всичко това 112лв за 32 тренирвоки,като мисля,че дозите са си почти на макса.Искам нещо,което да ме напомпва,да намаля умората и да даво повечко сила,но без креатин и стимуланти(кафе).Затова обмислях този вариант.

Вариант 2 nO-xplode bsn
90лв 25 тренировки  пил съм го преди половин година,но за да го усетя пиех х2 близо 50гр мисля,че беше,но в него има креатин и кафе и.....А аз си пия в момента креатин на олимп хплоде и съм доволен и имам доста от него и затова обмислях алтернативи на готовите буустери.

Какво бихте ме посъветва ли?
Благодаря Ви предварително :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.01.13 13:34.

Да приемаш готов продукт от този клас (като N.O. -Xplode) е по-опростено като организация и по-евтино. Истината е в приемането на отделните съставки - ще приемаш работещи дози и ще имаш пълен контрол върху стимулантите на нервната система. Това, обаче, е по-скъпо и сложно като приемане.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.01.13 13:47.

02.01.13
13:50

И аз така си помислих,но мисля,че 1 е по-добре.Само за дозите как ти се струват?

Бета аланин - раздели го на 2 приема по 3 g или на 3 приема по 2 g.
Част от него можеш да го приемаш и по време на тренировка.

Аргинин - много ми се виждат тези количества.
4-5 g преди тренировка са достатъчни.

Цитрулин малат - 5-6 g преди тренировка е ОК.

Щом като приемаш и креатин, нещата имат съвсем приличен вид и с едно добро хранене резултатите ще са добри. А ако в някои случаи има нужда от стимуланти на нервната система, съществуват достатъчно на брой лесни начини да си ги осигуриш.

Noctis Caelum

02.01.13
14:29

Ако толкова те притеснява това,че ще предозираш с креатин,или го спри докато приемаш Н.О.,или се ориентирай към продукт,който не съдържа такъв и продължавай да си пиеш олимпа.

Единствените буустери,които съм опитвал са jack3d и jack3d micro.Новият джак не съдържа креатин. Момче от фитнеса ми сподели с мен 2 дози 30 минути преди тренировка и установих това - откъм енергия и фокус е по-слаб от стария,но напомпването е в пъти по-добро.Ако взимаш минималното количество преди тренировка - 1 доза ще ти стигне за около 40,а по 2 за 20.Цената на продукта е 65 лева.Съотношението не е най-доброто,но ти си прецени.

Продукт,който не съм опитвал,но също е creatine free White Flood.Навсякъде само за него слушам каква къртачка бил и т.н.Не ти го препоръчвам само го споменавам като вариант,защото не съдържа креатин,но не съм го опитвал и мразя,когато някой каже “не съм го пробвал,но ми казаха...”. Аз лично нямам годините,а и в момента нямам никаква нужда от буустер...в следващата година няма да го купувам,затова отново сам прецени дали да го пробваш или не.

Това мислих да ти напиша преди Колето да ти направи план.Послушай Кольо.

Поздрави.

02.01.13
16:15

Кольо Пияндето е дал абсолютно изчерпателен отговор (за твоя бустер), но ако имаш възможност добави и 5-10грама бца ;)
Отностно No xplode 2 не си заслужава.
Отностно новия джак - готини съставки, но изключително малки дози и си е чиста загуба на пари.
Отностно  White flood - много приятно и готино бустерче - доза/съставки/цена - супер комбинация
Вече, ако размислиш и искаш готов бустер - Assault.

04.01.13
14:14

Взех си ассаулт новата формула хибридна.Днес ще ми е първи прием и ще напиша след няколко тренировки ревю на продукта.Продавача ми подари 1 кутия хемо но сайтек,за да ме убеди,че фирмата я бива :) така че трябва да се получи супер пъмп според мен.Само един въпрос имам на опаковката няма надпис на немски нито на друг език и не мога да разбера дозата вода,в която се разтваря пише само 1/2 л в 14-16 oz ,на доста места разлизно количество дават имате ли идея колко вода е това.
Благодаря предварително

казано от Дани Малинов на 04.01.13, 14:14:

...не мога да разбера дозата вода,в която се разтваря пише само 1/2 л в 14-16 oz ,на доста места разлизно количество дават имате ли идея колко вода е това.

Има сайт на производителя и Google.
(от мен да мине - oz to ml)

04.01.13
14:20

Дам проверих 450мл е 16 оз просто не я бях чувал тази величина

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1