Кога да започвам чистенето ?

До колкото се изчислих по една формула съм с 16% body fat ,но си имам  мазно по корема  . Искам да изкарам преса и има ефект от упражненията явявят се някви  наченки ,но отгоре си има пласт мазно ,което не прави гледката добра .  178 см  80 кг съм ако има значение , сега през зимата пак си спазвам режим да не ям сладко,да пия газирано , хляб ям мн малко и то пълнозърнест на Бонус  70Ккал една филиики .  И искам да ви попитам от кога да почвам (кой месец) с кардиото + диетата за лятото да съм се поизчистил ??? Другият ми въпрос е fatburner или Lcarnitin е по-добре да взимам по време на чистенето ???

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/65627

То там става на въпрос за много кг за сваляне мен ми трябват не повече от 2-3 кг  ,по принцип не искам да свалям  на други места освен корема .

Да, но принципът е същия. :) След като се знае какво е разумното и здравословно темпо за сваляне на мазнини, остава просто да започнеш съответния режим в нужния момент. :) Сега ако се замислиш, че от диета до диета има огромна разлика, от кардио до кардио - също. Колко време ще ти трябва можем да отгатнем само по утайката на кафето утре сутринта. :)

04.01.13
18:29

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/58917#p-729693

Догодина преди лятото пак питай.Дано след 2/3 години разбереш,че трябват и действия ;).

казано от Тайсън на 04.01.13, 18:29:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/58917#p-729693

Догодина преди лятото пак питай.Дано след 2/3 години разбереш,че трябват и действия ;).

Ако искаш да знаеш от тогава когато съм писал темата това е февруари месец след  месец почнах НВД +  кардио скачане на въже 3 пъти в седмицата по 35-40 мин а тогава имах доста мазнина по мен и свалих за 3-4 месеца 7 кг  от 85 на 78 кг. През това време  си ходех и на фитнес  ,но както уточних все още си имам малък пласт мазнина по корема, който имам намерение да стопя до лятото  ;)

05.01.13
09:39

1.Не искам да знам ;)
2.Объркал си се ако мислиш,че ще свалиш само в корема.
3.2 килограма се свалят за 1 седмица(гледай сантиметъра)
4.Какво по дяволите значи “Кога да започвам чистенето?”...ами когато си искаш,няма значение.След като имаш основа и опит в свалянето и сам можеш да прецениш кога да започнеш.
5.Бърнър

п.с.Не се заяждам,затова не ми отговаряй като разглезена ученичка.

Обяснявам ти защото в първият си пост пишеш на вересия без да знаеш за какво става на въпрос. Това за бърнара и някой др неща от последният ти пост ,които ми бяха полезни можеше да е в 1вият ти пост  .Но типично по български първо трябва да се наругаем и тогава  да си дойдем на думата .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1