тpябва ми мъжко мнение

Темата е заключена.

05.01.13
22:19

whatever ...... просто трийте темата.Никога не съм се допитвал до форуми нз що сега реших да се правялАре със здраве

Темата беше редактирана от whattheheck whattheheck на 06.01.13 00:32.

05.01.13
22:55

Много ми е интересно, как реши, че това е точния форум за такъв въпрос?

Иначе, ако си му наистина толкова добър приятел, ще го приемеш такъв какъвто е. Пък и какво значение има сексуалния му живот с теб?

05.01.13
22:55

Объркал си сайта, пробвай в teenproblem.com :D

Ами аз не знам друг форум къде да пиша.. Пък и тук повечето посетители са мъже, заради това ,аз бих искал да чуя мнението на друг нормален пич не търся друго ? Както съм написал некомфортно ми е да говоря с някого за това лично, затова използвам нета.

А другия пич ....брат като те гледам ти си за тийнпроблем

06.01.13
00:14

Дае аз даже съм админче там.  Не аз сериозно ти го казах, този сайт няма нищо общо с темата ти, освен че и 2мата ходите на фитнес.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1