Коремни преси

06.09.05
21:12

Днес в залата ми казаха някакъв нов вид коремни преси :)
- когато се свиеш някой те удря в корема  :roll: Имало голям ефект.
Някой чувал ли е нещо по въпроса или са някакви измишлотини.

06.09.05
21:37

пич, някой май яко се ебава с теб..

06.09.05
21:41

[quote author=“wtf”]пич, някой май яко се ебава с теб..

Заявиха ми го напълно сериозно  :lol:

06.09.05
21:53

ми на мене ми звучи като ебавка.. ма ако искаш пробвай твоя работа :))

RO

06.09.05
22:28

Не знам кой ти го е казал , но по дбре помисли разумно. Според теб възможно ли е. Някои да те изпере в корема и така коремния мускул да се напряга. По скоро си причиниш някой травма. Ако искаш да напрягаш мускула , по добре вземи някаква гиричка или тежест и я сложи зад врата си и се вдигаи с нея .

06.09.05
22:45

6to ne mu predloji6 na toia deto ti e kazal tva za korema edno uprajnenie za vrat-da go udria6 v 4eloto a toi da se stiaga

07.09.05
00:12

Човеко тоя се базика,това не е възможно поне според мен!Преса се прави с много аеробика за да стопиш мазнината,а с коремните правиш самите плочки по-големи!!!Това е!!!

07.09.05
00:31

хахах не го лажете момчето тва са най-яките преси имат голям ефект използва се за посиняване на плочките  :D 8) хаха някой яко те габаркал брат ми  :wink:

07.09.05
11:05

Не се бъзикайте вие :o Такива преси има ,но те са по-популярни в бойните изкуства.Целта е да издържат мускулите и да поемат удари.Лично аз в “буйната ми младост” наистина мие посинявал от удари.Така че има подобни преси,макар че те с нищо не се различават от стандартните,само с това че някой те млати по корема.За културизъм едва ли са удачни :wink:

08.10.05
20:34

и на мене ми зву4и много тъпо тва.не си ли 4увал слу4аино 4е гърба расте като те налагат с тояга по него :D

08.10.05
21:23

Един приятел тренираше кикбокс и там правят 45коремни. После се изправяи и тревнера им вкарва няколко злобни шута с коляно.
Личко съм присъствал.
Нареди ги в колонка и ги почна един след друг.
Свързано е с издържливоста но за ББ не можем да говорим

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1