Мнения за хранителен режим.

06.01.13
01:05

Здравейте!

Реших да си изхарча парите за пълноценна храна, вместо за хранителни добавки!

Така, сметах си колко калорий горя за един ден горе/долу и си съставих хранителен режим.

Хранене 1

- Яйце, белтък  - 3 бр
- Яйце, жълтък - 2 бр
- Овесени ядки, - 100 гр

Хранене 2

- Кисело мляко - 1 коф. / (400г)
- Банани, - 150 гр

Хранене 3

- Пилешко, гърди, печени - 250 гр
- Ориз, бял - 100 гр

Хранене 4

- Сьомга, Атлантическa, - 200 гр
- Салата, зеленчуци, без дресинг - 200 гр

Хранене 5

- Бадеми - 50 гр
- Кисело мляко - 1 кофичка.

Сьомгата не ми се нрави, затова искам да ми предложинете неща добро което може да я замени. Търсех в статията за храните, но не знам, коя ще бъде най-добрата за мен? Нещо което мога да заменя?

Предложете ми и да добавя нещо, защото ми трябват още около 150 калориий,

ЦЕЛ: Качване на килограми.

Височина - 170
Тегло - 56

Темата беше редактирана от ivan stoqnov на 06.01.13 13:36.

06.01.13
11:07

Сьомгата я замени с някаква друга риба, а 150-те калории - добави още малко ориз(100гр)

Яж яйцата цели. Вижда ми се разумно да замениш поне част от киселото мляко с извара. Не бягай от свинското месо. 150 калории са шепа ядки или толкова маслини. Важно е и между кои хранения ти се пада тренировката. Смятам, че резултатите ще са по-добри, ако промениш малко съотношението между въглехидрати и мазнини. В момента мазнините ти може и да са под разумния минимум.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.01.13 11:22.

06.01.13
13:34

Да, ще видя за някаква друга риба. Може би, киселото мляко преди лягане, мога да го заменя с извара. Относто свинското месо, мога да ги редувам с
рибата, която избера. Имам възможност тренировката ми да е между 3-то и 4-то хранене.

Мазнини - 68
Въглехидрати - 233
Ккал - 2300.

Още предложения, биха били доста полезни!

Благодаря!

06.01.13
15:34

Ако харесваш филе, тилапия и пангасиус са чудесни риби. Аз лично много ги харесвам, няма кости, чиста бяла риба.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1