07.01.13
14:18
Здравейте,
Тренирам от 3 месеца, като качвам (макар и не особено чисто) доста стабилно, около 7 кг. за целия период в момента съм 168 / 75 кг., като видимо не е съм лоена топка (в общи линии - доволен съм). Тренирам 4 пъти в седмицата, като за момента пропускам крака поради простата причина, че през зимата имам болки в коленете и тренировката е адски неприятна. Днес си закупих следните добавки, и бих желал да получа мнения относно удачността на комбинацията:
Креатин Xplode; Глутамин, BCAA и Амино 2500 на Saturn supplements; 100% Whey protein professional на Scitec Nutrition.
Освен това всяка сутрин пия мултивитамин “Centrum”.
Целта е - мощ ! :)
Благодаря предварително за отделеното време !
Темата беше редактирана от Ivaylo Ivanov на 07.01.13 14:19.
07.01.13
15:25
Моето мнение е следващия път да се насочиш към по-качествени продукти на други фирми. Поздрави! :)
07.01.13
15:30
Лесно поправимо, взел съм малки разфасовки за 20-тина дни. А относно комбинацията ?
07.01.13
15:39
Комбинацията е повече от добра. Може да вкараш един азотен бустер преди тренировка, за да подобриш напомпването и доставянето на хранителни вещества до мускула. :)
07.01.13
15:44
Ами посъветвах се с приятели, както и в магазина, и в общи линии всички заключихме че съм прекалено начинаещ за буустери.
07.01.13
15:54
казано от Ivaylo Ivanov на 07.01.13, 15:44:
Ами посъветвах се с приятели, както и в магазина, и в общи линии всички заключихме че съм прекалено начинаещ за буустери.
Добро решение! Ей, да видя веднъж един разумен човек!
При едно достатъчно добро ниво на хранене, възстановяване и тренировки нямаш нужда от предтренировъчни стимуланти. Комбинацията от добавки, с която разполагаш е добра - базови, основни суплементи, подходящи за всякакви цели. Да, можеше да направиш по-добър избор на конкретни продукти, но това е поправимо. Огледай форума за дозировките и помни, че без добро хранене и достатъчно почивка нещата няма да се получат особено добре.
07.01.13
17:32
Посъветваха ме да приемам по следната схема:
Глутамин - 5 гр. след тренировка, 5 гр. преди лягане;
BCAA - 2 таблетки сутрин, 2 след тренировка, 2 преди лягане; аз реших да махна приема преди лягане;
Амино 2500 - 2 сутрин, 2 след тренировка;
Протеин - 1 доза ще си взимам след тренировка по свое усмотрение;
Креатин - посъветваха ме 5 гр. сутрин, 5 гр. след тренировка, мисля да започна с 5 гр. след тренировка пък по-нататък ще видим.
07.01.13
17:35
Аз попринцип не харесвам интратренировъчните продукти,бустерите и всякакви такива продукти.Това са козметични продукти .Яж много,стреми се да е качествена храната,почивай,тренирай малко ,но интензивно ,и пий колкото искаш протеин и амино -друго не ти трябва!
Мнението беше редактирано от NeverBeckDown на 07.01.13 17:39.
07.01.13
17:51
Въпреки тези болки в коленете не трябва да омаловажаваш тренировката за крака .Без значение е какви добавки пиеш- ти не тренираш крака !
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 07.01.13 17:51.
07.01.13
18:00
казано от NeverBeckDown на 07.01.13, 17:35:
...Яж много,.....,тренирай малко ,....и пий колкото искаш ..... -друго не ти трябва!
Ето каква била формулата!!! :D
07.01.13
20:33
:Д
Бих казал, че 2 таблетки бца са крайно недостатъчни. Гледай на прием да имаш минимум 5грама бца ;)
Аминките и при тях е така. Кажи ми стойностите на бца и аминки в 1 доза (брой хапове за 1 сървинг) за да измислим нещо.
С икономии на добавки не се постигат резултати !
07.01.13
22:19
Аминките са 2,2 / 2,5 гр. / таблетка, 2 приема по 5 грама и от двете дневно не са ли достатъчни ? Гледам да не си претоваря организма с тия неща, белтъци или не това си е извлечено чрез някакви химични процеси и ще повишавам приема полека, следейки как ми се отразява. Още повече предполагам, че ако приема повече от нужното, разликата ще бъде изхвърлена.
Относно краката, през пролетта проблемът ми отминава и ще започна да си ги тренирам.
Мнението беше редактирано от Ivaylo Ivanov на 07.01.13 22:28.