07.01.13
20:00
Здравейте,
значи :) получавам странни обриви по меките части на тялото (визирам коремчето и подмишниците). Първо си мислих, че съм яла развалено яйце и е от това. На следващия ден изядох още едно яйце и пак се обринах и вече бях сигурна,че е от яйцето. Но не бях обърнала внимание, че обрива се получава след като правя кардио или изляза от банята (къпя се с много топла вода). Третия път, когато се обринах беше след парна баня, но преди това бях яла пак яйца и пак реших, че е било от тях. Но сега след като слязох от степера и не съм яла никакви яйца, забелязах същия обрив. Вече мисля, че има нещо сбъркано с мен и това е от топлината( в случая топлината на тялото ми)
Обрива представлява много малки бели точици, може би с диаметър милиметър, по целия корем.
Някой ако знае нещо или каквото и да е мнение ще ми е от полза.
Благодаря предварително :)
07.01.13
20:37
Не съм компетентен по темата, но според мен това е запарване, а не обрив! Пробвай да треираш по леко облечена. Ако греша надявам се другите да ме поправят и да те насочат към правилната насока!
07.01.13
20:50
Тренирам с потник :/
На мен също ми се получава локално зачервяване и обрив на някой зони след кардио.Изчезва за около два часа.
07.01.13
21:27
Сигурна, ли си че не е шарка? Малко подозрително ми звучат симптомите ти, най-добре отиди да те прегледа лекар! Все пак тренираш с други хора в залата.
п.с. Казвам го защото при мене шарката се изрази най-вече във временни обриви.
Мнението беше редактирано от shack@mail.bg на 07.01.13 22:11.
08.01.13
15:46
Пробвай тези трите:
1. Нови дрехи за тренировка.
2. Нов прах за пране.
3. Нов душ гел.