Мюсли / Корн Флейкс

NE

26.05.05
21:48

За какво са полезни тея храни. Ако тренирам за маса ще помогнат ли
да качвам килограми. И ако “да” защо майка ми ги яде, за да отслабва
:) :?

26.05.05
22:14

ми по принцип казват че не ядеш ли въглехидрат маса няма.Аз лично не мисля така.Майка ти ги яде щото сигурно видяла на опаковката че имат малко съдържание на мазнини.И КАКВО ОТ ТОВА??Това не значи че от въглехидрата не можеш да напълнееш.та по принцип те са си най-хубавата бърза и полезна закуска.За маса пък има токова много в тоя форум че с дни можеш да четеш.Аз лично като качих много килограми изведнъж въобще не спазвах хр. режим.Дори не ядях щото си беше лято ко да му ям тогава ама качих 9 кила.Само да знаеш че въглехидратите никога не се изразходват на 100% и остатъка естествено се превръща в мазнини.Гледай да ядеш непреработени въглехидрати.Това значи без хляб,сладко и всякакви подобни.Оттам нататък можеш и сам,АйДе.

07.09.05
03:02

Въглехидратите винаги си се “обработват на 100%”, разликата в тях идва от Гликемичният им индекс (който е определящ за това колко голям ще е инсулиновия пик при приемането им) и от това дали си минал над БМР-то си деня.

Естествено, че ако си си набавил всичките необходими калории за определен интервал от време допълнителните въглехидрати ще се складират като мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1