Комбинация с Assault ?

07.01.13
21:52

Здравейте момчета.
Днес си поръчах азотен бустър Assault ... Мисля да го пробвам , казват , че бил добър , пък ще видим. Заедно с него мисля да взема Monster Amino, които мисля да пия по време на самата тренировка, а в края ще взимам суроватка ... Искам да ви попитам аминокиселините излишни ли ще са , при положение , че в Assaulta има BCAA, че бюджета е малко претоварен, но може да понесе и едни аминокиселини , ако се наложи.

В края или след края ще взимаш суроватката?

казано от Теодор Павлов на 07.01.13, 22:46:

В края или след края ще взимаш суроватката?

Всъщност... има ли разлика? :)

NoMercy313, по-скоро протеинът ти е излишен, след като ще приемаш аминокиселини по време на тренировка.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.01.13 23:03.

07.01.13
23:26

Протеинът вече го имам и ще го приемам така или иначе ... става въпрос само за аминокиселините ... Наложително ли е ?

Приемането на аминокиселини и/или протеин чрез хранителни добавки се определя от организацията и качеството на храненето ти. С други думи - хубаво е, че вече си купил протеин, но това не значи, че непременно имаш нужда от него. :) И след като го имаш, то по-добре спести парите за аминокиселинния продукт.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.01.13 23:39.

07.01.13
23:59

Асалт преди тренировка и протеин след тренировка смятам, че е достатъчно. Можеш да си вземеш бца на прах и да вкарваш няколко дози през деня или вечерта.

EP

08.01.13
12:00

Защо не опиташ да потърсиш някакви хидролизирани аминокиселини за след тренировка и 30 мин. след това да пиеш суроватката ?

08.01.13
16:01

Дозата на Assault ти е 23гр. ,в които не се знае точно колко грама са BCAA ,но според мен няма да е излишно да включиш Monster Amino. Суроватката не е излишна ,но според мен можеш да я преместиш в друга част на деня ,когато няма да имаш прием на аминокиселини или белтък.

08.01.13
16:33

казано от Иван Стоянов на 08.01.13, 16:01:

Дозата на Assault ти е 23гр. ,в които не се знае точно колко грама са BCAA ,но според мен няма да е излишно да включиш Monster Amino. Суроватката не е излишна ,но според мен можеш да я преместиш в друга част на деня ,когато няма да имаш прием на аминокиселини или белтък.

Дозата бца е 6 грама в 1 доза ;)

08.01.13
20:03

Спазвам строг режим на хранене с цел покачване на маса - Правя 7 хранения, във всяко, от които има минимум 25 грама протеин, набавяни от пълноценни и различни източници-риба, тел. месо, пил. месо, яйца, млечни продутки и суроватката. Азотните буустъри ми влияят много силно и под тяхната стимулация правя зверски тренировки, така да ги наречем, и се чудя дали ще ми е достатъчен само протеина .. Но вече започвам да мисля, че няма толкова голям смисъл да ги взимам аминокиселините, че ще ми трябва и някой лев за периода на чистене, който ще е скоро.
Поздрави !

PH

11.01.13
13:07

Monster Amino като цяло са скъп и не толкова добър избор за БЦАА продукт,дори и решиш да взимаш аминокиселини се насочи към друг BCAA продукт от рода на : Неовкусени БЦАА,Scivation Xtend,BCAA BLAST и т.н. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1