06.01.13
21:36
На 20 съм. По-голямата част от живота си съм се занимавал с бойни изкуства. В момента нямам възможност да тренирам и затова ходя във фитнеса. Откакто ходя съм спрял алкохол, газирано дори, за цигари не помислям.
Правя кръгови тренировки с основни упражнения и тежко, целта ми е повишаване на силата и тренировките са съответни. Хапвам стабилно, защото искам да кача някое кило.
Преди време приятел, с който тренирам ми даде доза от буустера си, та ефекта ми хареса доста и си взех и аз. Нямам проблеми със сърцето, нито съм предразположен към такива (отбелязвам, понеже чета, че не се препоръчват буустерите за хора с такива проблеми). По време на тренировка пия 0,5 - 1 л. вода. След тренировка 5 грама креатин монохидрат с декстроза.
Тренирам през ден и искам да си подобря възстановяването. Мисля да си взема Scivation Xtend за след тренировка заедно с креатина и декстрозата.
Другият въпрос е: От бустера имам останали 5 дози. Като свърши ще почина 1 месец. Искам да пробвам друг, какво ще препоръчате? Като цяло има доста на пазара и се колебая между предложенията на Universal Animal Rage, MusclePharm Assault, MuscleTech NeuroNCore и ControlledLabs White Flood.
Поздрави!
08.01.13
11:13
Animal Rage и NeuroNCore са предимно енергийни продукти... много енергия по време на тренировка и по малко помпане на мускула с кръв... Assault е малко по балансиран, много повече помпане и добра енергия... ти си решаваш кое от 2те искаш.... аз лично ползвам Assault и съм много доволен, а и има допълнително бцаа в него... ако искаш може да пиеш Xtend по време на тренировка... също така може да приемаш монохидрата по 5г и сутрин с декстрозата в зависимост от това колко кл тежиш. ;) ако има още нещо,питай ! ;)
Мнението беше редактирано от Georgi Dobrev на 08.01.13 12:03.