07.01.13
12:57
Споделете мнение за телешки протеин. Струва ли си инвестицията? Превъзхожда ли с нещо суроватката?
Също му се чудя на тоя телешки протеин, днес рових нета за марката Амикс и ми излезе тази тема http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=146886873&page=1
Мисля и за Карнивор бях чел история с алергична реакция.
07.01.13
13:30
Като сравнявам този Carnivore с този на Amix, втория има с 6 грама повече протеин в една доза. Имам чувството че Carnivore залага само на рекламата.
Да не си мислите, че този протеин се прави от телешки стекове? Просто някой е намерил удачен начин да оползотворява и печели от негодни за нормална консумация, изрезки, дреболии, уши, опашки, а друг за сметка на това се е отървал от разходи за екарисаж. :D Надявам се, че не съм ви развалил апетита. :D
07.01.13
14:04
Пробвал съм Carnivor, Monser Beef, Elite Primal и ми допадат като разнообразие за прием на протеин. Интересното ,е че при тях има добавен креатин и по естествен начин в смата суровина.
Алергичната реакция е абсолютно индивидуална както при много други протеини и като цяло добавки. Аз лично съм фен на телешкия протеин и гледам цената ,защото си го пия редовно.
Valdis , Може да си прав, но реално не трабва да си мислим и ,че като си купуваме телешка кайма не си купуваме същото ,което си описал за произхода на протеина.
Всеки знае ,че най добре е баба и дядо да си гледат теленце и да му теглят ножа по някое време :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.01.13 14:33.
08.01.13
11:47
Пил съм Карнивора, но не останах много впечатлен, отделно идва скъпичък. Сега мисля да дам още един последен шанс на телешкия протеин, но ще заложа на друга марка със сигурност. Тея Amix нямаха ли мостри на телешкият ?
08.01.13
19:18
В сайта на силата бях видял мостри, но от една мостра какво ще усетиш?
09.01.13
11:18
казано от Бодибилдър на 08.01.13, 19:18:
В сайта на силата бях видял мостри, но от една мостра какво ще усетиш?
Искам да видя как е на вкус, защото на етикет е трепач.
09.01.13
17:54
Една добавка не е важно да ти е вкусна, а качествена и ефективна. Все пак тук целта не е да си пием вкусни шейкчета, а нещо от което реално да има ефект. Ако ще е за вкусно си вземи мялко и нескуик. :)
казано от Бодибилдър на 09.01.13, 17:54:
Една добавка не е важно да ти е вкусна, а качествена и ефективна. Все пак тук целта не е да си пием вкусни шейкчета, а нещо от което реално да има ефект. Ако ще е за вкусно си вземи мялко и нескуик. :)
Прав си, НО почти всички гледат вкуса и лъскавата кутия ! Направи си проучване сам - попитай аверчета или познати за определен протеин и ще видиш, че почти всички ще ти кажат да вкусен е, не не е вкусен ;)
10.01.13
10:50
Пробвах въпросният телешки протеин на Amix (вкусът беше шоколад) и не беше никак зле, макар че телешките протеини по принцип по-трудно се овкусяват. До месец ще му дам шанс да видя какви ще са резултатите.
10.01.13
10:52
казано от Evtim Petrov на 10.01.13, 10:50:
Пробвах въпросният телешки протеин на Amix (вкусът беше шоколад) и не беше никак зле, макар че телешките протеини по принцип по-трудно се овкусяват. До месец ще му дам шанс да видя какви ще са резултатите.
А какви очакваш да са резултатите от протеин ?
казано от Teen Power на 10.01.13, 10:52:
По-малки от гейнера :D
10.01.13
12:52
казано от Teen Power на 10.01.13, 10:52:
Най-вече ще следя какви са субективните усещания, защото друго едва ли ще усетя. Протеина го ползвам за допълнителен прием на протеин в по-удобна и лесна форма за ползване, нищо повече. Под резултатите имам предвид, тези от комбинацията на няколко продукта.