Какво мислите за тази комбинация .

Значи целта ми е изчистване на мазнини и запазване на част от мм . Добавките , които ще съчетая са : Многокомпонентен протеин ,бцаа 2000 на pure nutrition 325 хапа . Омега 3 масни киселини  1000 мг капсулата . Л карнитин по 2х500 мг на капсули . Кофеин и хром . Кофеина мисля да го пия 2 седмици него 2 седмици хрома . Не знам дали няма да стане прекалено , ако пия и 2те заедно . Протеина го пия сутрин след кардио тренировка и вечер преди лягане . Пия по 35 гр . Бцаа-то го пия по 10-12 след силовата ми тренировка вечерта . Омега 3 с храната . Само кофеина и хрома се чудя как да ги съчетавам . Хрома знам , че трябва да е с храна богата на въглехидрати , но съм на НВД и приемам много малко . От 22 % мазнини вече съм 12 % . Целта ми е да ги смъкна до 9-10 . Тренирам 6-7 дена в седмицата 2 разделни тренировки всеки ден . Сутрин от 9 до 10 кардио , вечер от 5-6,30 силови упражнения . Главно ме интересува дали е добре да се съчетаят кофеин и хром в дози 200-400 мкгр .

Модерация: В този форум не се обсъждат подобни теми.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.01.13 14:05.

09.01.13
08:48

От всичките неща - пий си само протеина и н ВЦАА-то, не давай пари за другото (л.м.)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1