15.02.04
22:14
Пичове, имам въпрос относно Natural Sterol Complex на Universal. какво точно представлява и има ли смисъл да го вземам ?
16.02.04
18:07
Az sam vzimal na edna druga firma, ne e lo6o, no kakvo da ti kaja, goliama polza niama ot tova ne6to, pone spored men.
16.02.04
19:03
Ако не се лъжа. бях гледал Стерол комплекс на Юнивърсал ... към 50 лв струваше и стигаше за 15 дни. Това нещо, момчета, за мен е най-силното нестероидно нещо, което можете да си купите. Разбира се, на такива като мен не помогна много, сега що обясня защо.
Стерол комплексът съдържа жили от животни, силен В комплекс и силна витатаминозна група. Освен това съдържа група минерали и допълнителни екстракти от най-различни растения. За по-кекавите (които като малко са били захранвани само с корнфлейкс и други подобни акита) този препарат ще подейства като виагра. Аз, понеже от малък съм поглъщал всякакви подобни екстракти и т.н. с идеята на бабите ми, че ще стана голям и силен, сега нямам нужда много от този препарат, но въпреки това, като го опитах, почувствах голяма разлика в силите си. В последствие ефектът намаля и се отказах да давам 100 лв. Но едно момче от залата го пробва след мен и постигна завиден напредък в силата и енергията си.
Отварям една скоба, че това, за което говоря може да не е точно това, за което питаш. Но този стерол комплекс, който пих, дава страхотна сила на организма.
Мите има една народна мъдрост от векове незнам дали си запознат ма щи я каза ‘Мнoгo баби ,хилаво дете !” та тва по въпроса за бабите дет разбират от културизъм или от храненето :))) . За стерол компалеха да наистина интересен препарат но смятам че прохормоните са по силни но и стерола върши работа ,и мите просто си губи действието както сам каза !!
по-здрави и успех