05.09.05
10:20
Съжалявам, ако не съм постнал на правилното място, ако е така , моля темата да бъде преместена.
Въпроса ми е от къде мога да си намеря пудовки. Наличните ми два дъмпела по 20 кг вече “олекнаха ” за повечето упражнения в домашна обстановка , а пари за още 2 по 36 кг не мога да отделя за момента (около 200лева :-)) Тежат по 32 кг едната , нали не бъркам нещо ?
Благодаря предварително. Също ще съм благодарен, за някое мнение относно тренирането с тях, и струва ми се не много удоният захват който предлагат.
Защо точно пудовки те са тежки но с фиксирани тежести дъбелите също носят много предимства ,не е ли по добра идея в МЕТРО да си купиш разглобяеми дъмбели
Да прав си,разбира се, но вече имам от метро два броя по 15 кг на които
им купих по още 5 , и не остана място за повече :-( А за съжаление 36 килограмовите дъмпели са по около 90 лева единият, а това ми е твърде много, и което не е за подценяване -не ми харесват много на външен вид, не ме “грабват” така да се каже. Та си го представях с две пудовки на някаква доста по приемлива цена и моите си 2Х 20 кг (евентуално 22 единият) да закрепя положението. Ако цената обаче е висока , по-скоро ще преосмисля онези 2х36 кг и особенно ако има място за “ъпгреид” :-)
Но въпроса за пудовките си седи де.
ми купувай си по-големи тежести и моите дъмбели са от метро и спокойно им слагам 50 кила
Вземи си има в специализираните магазини 10-ки и 20 -ки с много малки размери обвити са в гума и са идеали за теб в нашата зала има такива дискове и ме кефят яко не знам обаче цената каква им е
+ това са и български. JnC се казва фирмата.
[quote author=“StefanR”]Съжалявам, ако не съм постнал на правилното място, ако е така , моля темата да бъде преместена.
Въпроса ми е от къде мога да си намеря пудовки. Наличните ми два дъмпела по 20 кг вече “олекнаха ” за повечето упражнения в домашна обстановка , а пари за още 2 по 36 кг не мога да отделя за момента (около 200лева :-)) Тежат по 32 кг едната , нали не бъркам нещо ?
Благодаря предварително. Също ще съм благодарен, за някое мнение относно тренирането с тях, и струва ми се не много удоният захват който предлагат.
Е,те това чудо не съм го виждал от години.Интересно ми е къде ги продават :roll:
Варианта с добавяне на дискове , не ми се струва много удачен :-( За 4 х10 кг ще трябва да платя поне 80 лева (не съм гледал всъщност) като освен това ще ми се наложи да разкарам от наличните ми дискове по 2.5 кг. Предполлагам, че ще остана с 2Х 32,5 дъмпела , без “ъпгреид” и излишни дикове. И около 80 лева по малко.
Така , че въпроса за пудовките още седи .
P.S. Все пак, ще обмисля всички варианти.
07.09.05
19:41
пич хвани иди на фитнес - за тия пари ще тренираш 4 месеца на каквото си искаш.Пак през това време си сабери пари за след тези 4 месеца.