Scitec Jumbo Professional или просто Scitec Jumbo

08.01.13
01:40

Обмислям да си купя един от двата продукта и да ги съчетая с добра диета. При “професионалния” вариант анаболната матрица е 12мг, но въглехидрата е 85гр. ( отколкото зеленият вариант - 8,7мг анаболна матрица и 150гр. въглехидрат). Кое е по-добре от двата варианта? Значи ли, че ако при професионалния има повече креатин,глутамин,бцаа ,но по-малко въглехидрати ще кача “по-чисто”, но и значително по-малко?

Като си задал въпроса по този начин става ясно, че имаш големи очаквания от тези продукти, а това с просто гейнери, които ти дават само и единствено допълнителни калории към дневното меню, дали тези калории идват от храна или от добавка няма особено значение, но като се има предвид колко захар има в повечето гейнери храната си излиза доста по-добрия вариант във всяко едно отношение. Ако все пак си решил, че трябва да вземаш нещо си вземи един хубав протеин и декстроза, хем по евтино, хем по качествено.

08.01.13
18:54

Тук има креатин,глутамин,бцаа,азотен бустер , сложни въглехидрати , малко декстроза и суроватъчен протеин. Не знам как тези “анаболни матрици” ще ги добавя чрез храната? :) Друг е въпросът, че не са в големи количества.

08.01.13
19:09

По-добре си дай парите за храна. :)

08.01.13
20:35

Гарантирам ти, че с дозите и качеството на тоя продукт, ефектът на тея “анаболни матрици” ще е само и единствено плацебо, ако въобще има такъв!

10.01.13
01:20

Може би си прав, а и няма логика за тези пари да съдържа всичко, или просто е в много малки дози “12мг общо за глутамина,креатина,бцаа и т.н.”
За тези пари по-добре да си взема поотделно протеин,глутамин,бцаа. :)

1. Да. Може би, но не е ясно какви.
2. При правилна употреба - не.
3. Каква матрица?

Говорили сме за гейнърите, едва ли можем да добавим нещо ново.

Съжалявам разгледах форума и видях горе-долу за Scitec Jumbo и бях много разочарован. Общо взето нямах представа че е гейнър. Бяха ми казали че е някаква матрица съдържаща и протеин, креатин, глутамин, бца. И сега като се поразрових направо ми стана кофти.

Поставяй смислени и значещи заглавия на темите си.
Щом някой го е променил - значи има причина да го направи.

Разбира се, че е гейнър - достатъчен е само един бърз поглед върху етикета. Да, съдържа креатин, глутамин и ВСАА, но в твърде скромни количества, за да си струва покупката. Съотношението протеин / въглехидрати е 1:3, т.е. типичен гейнър.

Първо си оправи яденето,колкото и гейнер да пиеш все тая,ако ядеш като малко момиченце

Здравейте. Аз съм Боби на 18 г. (171см на 67 кг.). Искам да кача мускулна маса и ми препоръчаха SCITEC Jumbo и аз вече си бях събрал пари готов да отида и да си го взема. Но все пак реших да проверя за какво става дума и разбрах че това си е най-обикновен гейнър и е по-добре храненето. Проблема обаче е че никога не съм успявал да спазвам някакви диети и така нататък. Та въпроса ми е ако може да ми дадете някакви съвети как когато си направя диетата да се сдържа и да я спазвам? Дали все пак да си взема този гейнър(въпреки че преди си бях взимал гейнър и нямаше резултати освен подут корем)? И дали пък да не си взема други добавки като протеин, креатин, глутамин, бца? Мерси предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1