Мелтдаун ВПХ + БЦАА

08.01.13
09:55

Как ви се струва да комбинирам двата продукта?Тренирам 6 дни в седмицата-имам 4 кардио тренировки и 5 силови общо.Хранене НВД-ВМ.целта ми е изчистване на мазнини,изкарване на преса.Тя вече се загатва.Жена,170см,55кг.Процента мазнини,измерен по формула,не с апапарат,е 14% при последно измерване преди седмица.Усещам,че мускула не се възстановява достатъчно,особено глутеуса-тренирам го с цел хипертрофия,прасеца също с такава цел,но мн трудно расте.

EP

08.01.13
11:53

Продуктите са добри, но не си казала как и по колко ще ги пиеш, отделно не мислиш ли че тренираш прекалено много (и вероятно ниско интезивно) за целта ти ? Приемаш ли достатъчно калории ?

08.01.13
18:46

Имам само високоинтензвини тренировки!!!Тренировките-и кардиото и силовите са в стил табата,в стил кросфит,в стил хийт кардио.На два месеца вкарвам по нещо ново да стресирам положението.Очаквам от вас съвети как да ги пия.Не са ми много тренировките.Тренирам големите мускулни групи два пъти в седмицата в непоследователни дни с максимум по 4 упражнения за мускулна група,повторения 8-10,серии 2 до 3.Избягвам мускулни трески.Хипертрофия има,но може и още малко.Просто усещам спад в силата,издръжливостта,което за мен идва от това,че тренирам вече много време и явно запасите ми са изчерпани.Приемам калорийния баланс за моето натоварване ,като съм извадила 300ккал,тъй като все пак целя изчистване.

Мнението беше редактирано от Juls на 08.01.13 18:51.

08.01.13
18:50

Не съм от тези билдърки,дето карат велоергометър,докато папкат чипс,комфортно облегнати :) В храненето съм стриктна  до неузнаваемост.Не знам дали има значение,че до преди 3 месеца кърмех и може би хормоните още не са се балансирали.

09.01.13
08:47

Стига да не гладуваш, след 1-2 опаковки ефекта ще дойде.

09.01.13
09:40

една две опаковки бцаа ли или от ббърнъра?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1