Предложете ми как да променя храненето си

08.01.13
20:03

На 19г съм, висок съм 175см и тежа 46-47кг! Искам да напълнея, ям 3 пъти на ден/меса, плодове, ядки, хляб/, но не знам и какво да ям, срам ме е да ходя на фитнес, щото съм доста слабичък, а и не искам мускули и просто искам да напълнея най-вече в ръцете, защото са ми доста тънки, единственото, което правя е по 10-20 коремни преси на ден и 8-10 лицеви опори-повече не мога имам и едни гирички от 2,5кг едната и ги вдигам, но дори 10кг много трудно вдигам, така, че с фитнес едва ли ще мога да се справя, така че искам с ядене да постигна нещо, но не става ,7-ми клас бях 45кг, но бях висок 1,60 да кажем и от 2007 до сега съм наддал само 2-3кг и то сигурно е от костите, инъче съм като скелет-ям доста, но просто не мога да напълнея искам поне 55кг да стана, това ми е мечта, предложете какво да ям и какви упражнения мога да правя в домашни условия, искам да напълнея само в ръцете или предимно там, целите ръце просто да ми станат нормални а не да са тънки-не знам дали го меря правилно, но бицепса ми е към 21-22см в стегнато състояние, нося детски тениски, защото мъжките са ми големи, просто лятото ми е малко кофти и то само заради ръцете, щото са ми тънки, особено долната част

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.01.13 20:11.

08.01.13
20:42

Troll,much?
Ако не,имаш ли глисти?Ако и това не е има и други заболявания,които биха пречели на качването на килограми,но най-вероятно просто НЕ ЯДЕШ
НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ НЕ ЯДЕШ.

08.01.13
21:53

Не съм трол-Защо ми е да си измислям? Ям си нормално/3-пъти на ден-обикновено няква “Вредна храна”, нямам глисти и за това съм се замислял, но няям, чел съм за симптомите кви са, а при мен ги няма
Просто искам да ми препоръчате на какви храни да наблегна? И какво мога да тренирам в домашни условия?

09.01.13
12:12

Приятел, виж дали нямаш глисти в глистите да го ева.

10.01.13
09:05

Как може да сте такива олигофрени. Момчето има наистина сериозен проблем. Първо отиди на лекар и му кажи да ти направи пълна кръвна картина. Ако всичко е наред отиваш на диетолог да ти направи хранителен режим като му казваш, че искаш да започнеш да тренираш. След това отиваш в залата при инструктура с  хранителната ти програма и започващ да тренираш. Няма срам. Няма друго положение. Стискаш зъби и отиваш. Мъж си!

10.01.13
11:01

Яж, клякай и прави лицеви опори ;)
Но най-вече яж ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1