Спиешно ми трябва диета и ако може и упражнения за отслабване !

09.01.13
15:08

Здравейте, хора понеже се отчаях доста като качих килограми и сега съм затлъстял така да го кажа.Та искам да ми дадете диета и упражнения с който поне до лятото да влезна колкото се може в форма.Направих грешка това лято като вместо да отслабвам аз трупах мускулна маса не знам закво :Д.Глупово е да та ето малко за мен:
На 16 години съм, висок съм 1.72-3, тежа около  95-100 кг.
Целта ми е да влезна в форма до лятото знам,че няма да стане бързо по принцип краен срок нямам, но искам до лятото да изчистя поне половината целта ми е да стана 80 кг до лятото а крайната ми цел е 70.
Помагайте хора !

09.01.13
19:33

Разгледай сайта, виж как се свалят килограми, програми има много, след това започвай. От скоро съм във форума, но вече ги виждам много като теб, на 15-16 години с общ въпрос и чакат всичко на готово. Така не става. Дай упражнения, дай тренировка. Ако искаш и аз да тренирам и да ям вместо теб? Спешно му било, ха...

10.01.13
13:05

Е поне качи ли ММ или само сланинки.Сложи снимка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1