диета преди фитнес

10.01.13
21:19

от другият месец започвам да ходя на фитнес и се чудех дали мога да се подготвя с подходяща диета. тялото ми определено е слабо и бих искал да започна някаква диета от по-рано с цел покачване на тегло. моля за съвет.

10.01.13
21:47

Значи искаш,без да тренираш,да увеличиш приема на храна и да качваш мазнини?В такъв случай(липсващи тренировки),всяка диета е подходяща.

10.01.13
22:28

А защо не се подготвиш и за фитнес  ? Как ще се подготвиш с диета не ми е ясно ?

10.01.13
22:50

Защо от другия месец, а не от днес? Айде, днес залите затварят вече, ама утре какво ти пречи да отскочиш до фитнеса?
С отлагане нито другия месец ще отидеш, нито другата година, нито до края на живота си.

11.01.13
21:58

хей много ми харесаха мненията Ви. много сте прави. мерси. отложил съм го за другия месец заради финансите, но се подготвям в къщи като правя сутрин стречинг и малко упражнения лицеви и различни коремни всяка сутрин. не е много, но не ми остава  и много време. благодаря за отговорите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1