28.12.12
14:09
Здравейте.Пия го от почти 10 дена.По три капсули сутрин на гладно според упътването.Храня се по НВД,старая се протеина да надвишава мазнините.Тренирам 6 дни в седмицата-имам 3 силови тренировки и 4 кардио,като 2 от кардиото са интервални на велоергометър и другите 2 са по една програма ИНСАНИТИ.Тежа 55 кг,висока съм 170см .Имам за изчистване вътрешната част на бедрата,малко паласки и гледам да си изкарам малко плочки...Досега съм тренирала пак така и с тоя хран.режим,но без добавки.Изпаднах в застой преди няколко месеца и затова реших да пробвам.ЗАсефа ефект от мелта няма.Какво да правя?Да го спра ли или да изчакам още?
Kaкъв ефект очакваш ? И още повече за 10 дни, виж след 40 дни , по-може да има ефект.
11.01.13
15:37
Оправи си храненето и всичко ще е ОК :)
Доизкусурих някой неща и има малък напредък..като цяло съм забелязала,че хем трудно качвам килограми,хем трудно свалям....Не знам да не би да има и психически фактор,защото относно добавки съм винаги песимистично настроена....
11.01.13
15:46
С правилна нагласа си. Иначе може тироидните ти хормони да са ниски. От колко време си на диета? Може би ти трябва почивка. А може и с 1-2 дена зареждане да размърдаш нещата. Кога последно зарежда и как?
Обикновено зареждам в неделя,целодневно приемане на порции с бавни въглехидрати,много много рядко някъв боклук.Имам само силова тренировка в зареждащия ден.Сутрин ми е с повече въглехидрати,на обед средно,следоед средно и вечер най0малко въглехидрати
На вм-нвд съм от месец някъде.На нвд като цяло—не помня,може би 5-6 месеца,като правя периоди1но едноседмични почивки.
11.01.13
15:55
Дай цифри :) Малко, средно и т.н. нищо не ми говори :) Кажи макротата и общите калории в зареждащия ден и принципно на какви калории си през другите дни.
П.П. Въглехидратите няма значение от какъв източник са за тези дни. Отделно таймингът им също е без значение.
През седмицата 1800 калории-60%мазнини,60 грама въглехидрат и другото белтък докато направя 1800 калории.В зареждащ ден 2,5гр въглехидрат на кг.
11.01.13
16:10
Значи сега си на 120 белтък, 120 мазнини и 60 въглехидрати. За твоята ситуация последното, което бих препоръчал е НВД, но щом си я почнала, карай си я, пък следващия път може да пробваш нещо по-подходящо.
В зареждащите си дни приемаш 137,5гр. въглехидрати. Нормално е да не вървят нещата.
Направи 2 зареждащи дни подред по 120 белтък, 35 мазнини и 280 въглехидрати. Може да качиш малко вода временно, но ще усетиш разлика. Ще се позабърза щитовидната жлеза и ще си запълниш гликогена.
Какво по-подходящо би препоръчал? Много благодаря за съвета.Смятам другата седмица да направя малко почивка два-три дни,тъй като ще бъда извън града и няма да имам време за трен.
11.01.13
16:14
Тъй като си активна, тренираш силово и не си дебела се предполага, че имаш висока инсулинова чувствителност. Почти сигурно е. На малко мазнини и много въглехидрати ще е най-подходящо да сваляш. Ще имаш най-високо TEA, ще се чувстваш най-добре и ще запазиш най-много мускул.