07.01.13
06:14
Здравейте,
знам, че има и други теми, но исках и аз да пусна моята за да обесня какъв е проблема при мен!
Момче съм, на 14 години съм, килограмите ми с много 120кг съм, но не ми личат.. Не съм казал, че имам перфектно тяло, но никой не ми дава толкова много.. За моите килограми правя луди неща.. Тичам, скачам, не се уморявам много, много лесно, абе и аз не знам какво е това..
Килограмите ми са много и не знам как да ги сваля, нямам проблем с тренировките, а не искам да се занимавам с диетолози надявам се да ми дадете една тренировка и как да се храня за да сваля до лятото поне 40 кг!
Готов съм на всичко, помогнете! :)
07.01.13
07:45
Сподели как се храниш - дай едно примерно меню.
07.01.13
14:18
Елементарно е!
1.72 съм висок, ям каквото падне..
Мазно, абе всичко си ям..
Иначе се пробвах тази сутрин колко коремни правя и бях ги направил 50 без да спра! :)
С тренировки не се отслабва.С диета не се отслабва.САмо се губи мускул.Ако искаш да сваляш от мазнини-режим на хранене с калориен дефицит плюс силови плюс кардио.Първо почети малко теория,не чакай на готово някой да ти каже някоя магия.МАГИИ няма.Има желание,воля,постоянство!!!
08.01.13
01:55
Ами знам, че с кардио става, но не знам точно какво да правя например една програма ако може някой да ми изготви за да знам и да започвам да тренирам..
Мога да ти препоръчам НВД-ВМ,в нета има много инфо за нея.Правиш ч зареждащ ден в седмицата.Кардио-зависи с какво разполагаш.Ако нямаш възможност да ходиш на зала или нямаш собствен кардио уред у вас,е подходящо качване н а стълби и слизане,като като ги изкачваш темпото е бързо,а като слизаш-умерено.Това е интервалната тренировка.Около 15-20 мин са достатъчни за начинаещ.Силовите ги правиш преди кардио или отделно.Примерно сутрин на гладно кардиото ,а следобед силовата.Три силови и 4 кардио седмично са достатъчни.Имай 1 почивен ден задължително.В деня когато зареждаш с въглехидрати няма смисъл да правиш кардио.Това е основно.
08.01.13
10:20
Нещо не се връзва да си 120 кг на 1.72 и да не ти личат, и даже да тренираш толкова здраво че другите едва ли не да ти завиждат.
Грешките според мен са в кантара, храната, думите ти.
09.01.13
07:00
Личат ми, но тренирах здраво преди време и сега имам голям гръб и г/д мускули като цяло никой не ми дава 120 кг.
Ориентирай се към премахване на някои основни неща от менюто ти. Нека останат:
-месо
-яйца
-риба
-мляко, сирене
-зеленчуци (много)
-1-2 плода на ден
-сурови ядки (орехи например)
по една шепа, веднъж в седмицата:
-кафяв ориз
-варени картофи
-варива (боб,леща,грах).
12.01.13
08:10
Добър ден, реших да се опитам да си направя програма и исках да чуя вашето мнение за нея!
Като цяло въпроса ми е дали ще може да ми свърши работа.
През седмицата:
Ставам в 6:00
20 минутки кардио.
И не закусвам.
9:00
Сандвич:
Две филийки черен хляб
домат и/или краставица може и малко кашкавал.
14:00
Обядвам
Ориз/варени картофи/салата и/или плодове
и след това 30 минутки кардио.
19:00
Вечерям
Месо или ориз и/или плодове/зеленчуци
и след това кардио до 20:00
Събота и неделя:
Почивка, но без много ядене и вечерта кардио. :)
Мнението беше редактирано от Жоро Павлов на 12.01.13 08:11.