08.01.13
22:17
Според вас добре ли е комбинацията от л-карнитин и протеин за кардио тренировка по специално за Insanity(ако някоя я знае де ако ли не - http://goo.gl/tCm1s ). Л-карнитина то е ясно защо ще се взима, а протеина за възтановяване и за да не се губи мускулна маса. Споделете мнение.
09.01.13
16:15
Хубаво е след тренировката да включваш и BCAA към протеина. Л-карнитина лично според мен не е най-ефикасния вариант за изчистване, по-добре пробвай с фет бърнър или азотен бустер преди тренировка. Поздрави! :)
09.01.13
16:19
казано от Бодибилдър на 09.01.13, 16:15:
Хубаво е след тренировката да включваш и BCAA към протеина. Л-карнитина лично според мен не е най-ефикасния вариант за изчистване, по-добре пробвай с фет бърнър или азотен бустер преди тренировка. Поздрави! :)
Съветът ти за ВСАА е добър.
Не мога да разбера, обаче, защо винаги препоръчваш употребата на азотен бустър. Моля те, съобразявай се. Този клас добавки не са безопасни играчки и не са подходящи във всички случаи.
09.01.13
16:36
Сега ще прочета материал за BCAA. Фет бърнъри или пък азотни буустъри не искам да използвам. Струват ми се доста опасни и не искам да рискувам с тях затова го карам по на сигурно.
09.01.13
17:45
казано от Кольо Пияндето на 09.01.13, 16:19:
Съветът ти за ВСАА е добър.
Не мога да разбера, обаче, защо винаги препоръчваш употребата на азотен бустър. Моля те, съобразявай се. Този клас добавки не са безопасни играчки и не са подходящи във всички случаи.
Привет. :) Да съгласен съм ,че с азотните бустери трябва да се внимава като се има в на предвид енергетиците които съдържат. От друга гледна точка ми харесва ползата от разширяването на кръвоносните съдове и по-доброто подхранване на мускулатурата, следователно и по-малко подкожни мазнини. Лично аз сам си правя бустерите като комбинирам да речем агматин, креатин и бета аланин, като включиш и едно кафенце и работата заспива. :)
10.01.13
10:37
казано от Бодибилдър на 09.01.13, 17:45:
Привет. :) Да съгласен съм ,че с азотните бустери трябва да се внимава като се има в на предвид енергетиците които съдържат. От друга гледна точка ми харесва ползата от разширяването на кръвоносните съдове и по-доброто подхранване на мускулатурата, следователно и по-малко подкожни мазнини. Лично аз сам си правя бустерите като комбинирам да речем агматин, креатин и бета аланин, като включиш и едно кафенце и работата заспива. :)
По колко грама ги пиеш ?
1 въпрос за агматина - Аз си взех този на PrimaForce, който е доста горчив, но като ефект е просто много добър. Интересуваме ти на коя марка пиеш и как е на вкус ? (да не би просто да съм попаднал на партида с по-странен вкус).
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.01.13 10:41.
10.01.13
13:26
казано от Evtim Petrov на 10.01.13, 10:37:
По колко грама ги пиеш ?
1 въпрос за агматина - Аз си взех този на PrimaForce, който е доста горчив, но като ефект е просто много добър. Интересуваме ти на коя марка пиеш и как е на вкус ? (да не би просто да съм попаднал на партида с по-странен вкус).
Здравей аз използвам същия агматин на Prima Force. Мисля че други фирми за момента не предлагат чист агматин освен тях. За вкуса да по принцип агматина си е горчив, това не трябва да те притеснява. Поздрави! :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.01.13 13:29.
10.01.13
18:01
Да питам може ли л-карнитина да се използва при силови тренировки защото ми се налага да го взема 2 седмици преди да почна кардио. Нали ще има ефект от карнитина?
Мнението беше редактирано от Hristo Karaperev на 10.01.13 18:04.
12.01.13
15:04
Също трябва ли да пия л-карнитин в дните когато не тренирам, защото пича от магазина за хранителни добавки ми каза че трябвало да вземам дозата 30 минути преди тренировка.
Л карнитита и аз го пиех около 30 мин преди тренировка. Ефект от него има, но едвали ще е това което очакваш. За по- бързи резултати според мен пробвай с бърнер. На пазара има доста видове и понякога е трудно човек да си избере. Аз лично от Slimulant X имам смесени чувства. При прием 2 хапчета на ден (когато ще тренирам ) и 1 когано съм почивка се почвиха и при мен симптомите каквото се почвяват и при повечето хора, а именно неспокойство, сърцебиене и безсъние. Прилив на енергия има, но свалянето на килограми (при положение, че тренирам изключително кардио пореди спецификата на спорта ми), не се случи както твърдят някой хора, т.е. не беше кой знае какво. В общи линии съм забелязал, че навсякъде се води спора между Oxy, stim X и Animal cut. А кой продукт ще ти се отрази на теб най- добре не знам.
Поздрави