11.01.13
23:48
Търся фитнес в някой от кварталите: Оборище , Подуяне , Редута , Сухата река или някъде близо до Цариградско шосе ( от СУ “Св. Климент Охридски” до The Mall ) . По възможност цените да са до 3-4 лв. на тренировка или карти около 15 посещения до 40 лв. Посетих фитнес Атлетик ( бул. Янко Сакъзов 78) срещу театър София и много ми хареса всичко с изключение на цените . Желателно е да има Велоергометри , Пътеки , Кростренажори и каквито още кардио уреди има във фитнесите ( изключително незапозната съм все още ). И разбира се фитнесът да предоставя добри условия: нормална съблекалня с душове и уредите да не са ръждясали и разпадащи се. :)
Може да пробваш фитнеса на стадион Академик зад хотел Плиска.Не е много изискан,но има почти всичко нужно.Единично посещение е 3 лева.Има карти за 8,12,24 посещения ,както и за неограничени посещения за един месец.
12.01.13
18:21
Може да пробваш и Арена Армеец доста подреден и голям фитнес , уредите са като нови , хората които ходят там са доста дружелюбни винаги ще ти помогнат в случай че незнаеш как се изпълнява дадено упражнение .. Картите са за един месец на цена от 60 лева като ползваш Сауна и Парна Баня а достъпа е неограничен можеш да ходиш когато искаш и по колкото искаш а за една тренировка се заплаща цена от 6 лева която включва Сауна и Парна баня , душове има в съблекалните които са три на брой :) Ако незнаеш къде е драсни едно лично съобщение и ще ти обясня .. От 1 месец ходя там и нямам абсолютно никакви забележки .. заслужава си да го пробваш .. малко по далеч е от The Mall но пък за сметка на това фитнеса е УНИКАЛЕН !
Мнението беше редактирано от Тони Цветанов на 12.01.13 18:41.
16.09.13
15:52
Отворен е нов фитнес срещу супермаркет Билла в кв. Хаджи Димитър на кръстовището между бул. Владимир Вазов и бул. Теодорини кукли, в бившето представителство на Сузуки-Миркат.
Фитнесът е идеален според мен.