Въпрос спрямо мускулна маса и татус

14.01.13
02:36

Здравейте :) Момче на 16 години съм от близо половин година тренирам във зала 53 килограма съм (на външен вид изглеждат повече) 1.68 някаде висок (сравнение с преди каква клечка бях сега поне приличам на човек) .Знам ,че още не съм пораснал достатъчно но искам да си направя татус на гърбат(като 1вия ред на снимката разбирасе ще пише друго важно за мен ) ..не искам да сам толкова хърбав и за напред и ще покачвам маса (бях покачил но имах проблеми в живота и свалих отново) та въпросът ми е може ли при растеж и покачване на маса татуса да се разтегли съсипе чувал съм ,че на гърбат не се разтегля но...скоро време ще поговоря и с татуист но исках да попитам и вас :) Благодаря за отделеното време на всички и моля без да ми казвате ,че съм твърде малак след време няма мисля така и ,че на 60 няма да изглежда добре бля бля бля благодаря отново :)

MF

14.01.13
08:13

Изчакай да пораснеш.

Мнението беше редактирано от Miss Fight на 14.01.13 08:14.

14.01.13
08:36

до колкото знам ако е направен качествено не е задължително да се съсипе, но по-добре изчакай

14.01.13
16:53

Благодаря ви за мненията :) Ако може и някой от форума който си е правил на мойте кила татус на гърба и е качил да сподели мнение :)

14.01.13
20:08

Не бързай,доста си млад още,тялото ти многократно ще се променя :) Тренирай здраво още година-две качи доволно маса и тогава помисли. Успех !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1