Mнение за PowerFULL или някой друг подобен стимулатор?

12.01.13
17:52

На 28г. съм. Тренирам около 6-7 месеца. Проблема ми е, че много трудно качвам. Наистина трудно. Мисля да си взема подобен стимулатор, но нямам идея кой. Спрях се на PowerFULL и Animal Test (малко ми е скъп).
В момента взимам азотен бустер и протеин.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.01.13 11:11.

EP

13.01.13
14:11

Като цяло тези стимулатори са доста спорни като ефект, но единствият от който останах доволен е Tribu-ZMA на Amix, защото е много добре дозиран и изгоден.

13.01.13
16:17

Аз си поръчах Анимал М пак (може да бъркам леко името). И ще видя какво представлява. Иначе незнайно защо азотния бустер БигБанг не ми действа. Действа ми само креатина.

13.01.13
20:05

По колко пиеш от продукта на Scitec ? Питам те, тъй като препоръчителната дозировка е 2 мерителни лъжици и 1/3 ! Много хора се бъркат и пият по 1 мерителна, така беше и с хот блъд-а!

пс. Подкрепям мнението на Евтим, тъй като трибулусчето на въпросната марка много ми допадна, макар и да не е било варианта със цинк и магнезии!

EP

14.01.13
10:23

казано от Strelok91 на 13.01.13, 20:05:

По колко пиеш от продукта на Scitec ? Питам те, тъй като препоръчителната дозировка е 2 мерителни лъжици и 1/3 ! Много хора се бъркат и пият по 1 мерителна, така беше и с хот блъд-а!

пс. Подкрепям мнението на Евтим, тъй като трибулусчето на въпросната марка много ми допадна, макар и да не е било варианта със цинк и магнезии!

Пробвай този с цинк и магнезий и ще останеш доволен. Направо излиташ и ти, и самолета също.

14.01.13
13:45

Азотния го пия 2 мерителни лъжици. Не знаех, че трябва и 1/3, това сигурно ли е?

14.01.13
19:18

казано от nekAf на 14.01.13, 13:45:

Азотния го пия 2 мерителни лъжици. Не знаех, че трябва и 1/3, това сигурно ли е?

Едва ли е от тази 1/3. Просто марката е Сайшит.

14.01.13
19:39

ами водят го един от най-добрите, заедно с още 2. Днес забелязах нещо интересно. Пих го към 1, към 1 и половина трябваше да ходя на тренировка, но акумулатора се скапа :). Занесох го да го проверят и заредят, стана към 3 и тогава отидох на тренировка. И имаше някакъв по-различен ефект. Да не би да ме хваща по-бавно или нещо подобно?

14.01.13
20:09

казано от nekAf на 14.01.13, 19:39:

ами водят го един от най-добрите, заедно с още 2. Днес забелязах нещо интересно. Пих го към 1, към 1 и половина трябваше да ходя на тренировка, но акумулатора се скапа :). Занесох го да го проверят и заредят, стана към 3 и тогава отидох на тренировка. И имаше някакъв по-различен ефект. Да не би да ме хваща по-бавно или нещо подобно?

XAXAXAXA водят го 1 от най-добрите. Определено това не е така ! Пожелавам ти 1 ден да пробваш нещо от сорта на Асалт, Но експлоуд, Нано вейпър, Фиърс доминейшън, Ц4 или така харесвания Джак3д ;)

14.01.13
21:15

Ми следващия ще е някакъв друг, няма съмнение. а относно Джака май имаше някви истории. Иначе мисля за Експлоуда, ще видя.

15.01.13
11:56

казано от nekAf на 14.01.13, 13:45:

Има си оригинален етикет! Там си пише !

17.01.13
18:56

Не знам, но тоя биг банг нещо не струва. Не усещам ефект. Вечерта не се чувствам добре. Може би има съвсем лек ефект, но енергийните напитки от сорта на монстър или креатина ми действат в пъти повече. Може би ефекта на азотния е субективен и тази марка не е за мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1