12.01.13
17:52
На 28г. съм. Тренирам около 6-7 месеца. Проблема ми е, че много трудно качвам. Наистина трудно. Мисля да си взема подобен стимулатор, но нямам идея кой. Спрях се на PowerFULL и Animal Test (малко ми е скъп).
В момента взимам азотен бустер и протеин.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.01.13 11:11.
13.01.13
14:11
Като цяло тези стимулатори са доста спорни като ефект, но единствият от който останах доволен е Tribu-ZMA на Amix, защото е много добре дозиран и изгоден.
Аз си поръчах Анимал М пак (може да бъркам леко името). И ще видя какво представлява. Иначе незнайно защо азотния бустер БигБанг не ми действа. Действа ми само креатина.
По колко пиеш от продукта на Scitec ? Питам те, тъй като препоръчителната дозировка е 2 мерителни лъжици и 1/3 ! Много хора се бъркат и пият по 1 мерителна, така беше и с хот блъд-а!
пс. Подкрепям мнението на Евтим, тъй като трибулусчето на въпросната марка много ми допадна, макар и да не е било варианта със цинк и магнезии!
14.01.13
10:23
казано от Strelok91 на 13.01.13, 20:05:
По колко пиеш от продукта на Scitec ? Питам те, тъй като препоръчителната дозировка е 2 мерителни лъжици и 1/3 ! Много хора се бъркат и пият по 1 мерителна, така беше и с хот блъд-а!
пс. Подкрепям мнението на Евтим, тъй като трибулусчето на въпросната марка много ми допадна, макар и да не е било варианта със цинк и магнезии!
Пробвай този с цинк и магнезий и ще останеш доволен. Направо излиташ и ти, и самолета също.
Азотния го пия 2 мерителни лъжици. Не знаех, че трябва и 1/3, това сигурно ли е?
казано от nekAf на 14.01.13, 13:45:
Азотния го пия 2 мерителни лъжици. Не знаех, че трябва и 1/3, това сигурно ли е?
Едва ли е от тази 1/3. Просто марката е Сайшит.
ами водят го един от най-добрите, заедно с още 2. Днес забелязах нещо интересно. Пих го към 1, към 1 и половина трябваше да ходя на тренировка, но акумулатора се скапа :). Занесох го да го проверят и заредят, стана към 3 и тогава отидох на тренировка. И имаше някакъв по-различен ефект. Да не би да ме хваща по-бавно или нещо подобно?
казано от nekAf на 14.01.13, 19:39:
ами водят го един от най-добрите, заедно с още 2. Днес забелязах нещо интересно. Пих го към 1, към 1 и половина трябваше да ходя на тренировка, но акумулатора се скапа :). Занесох го да го проверят и заредят, стана към 3 и тогава отидох на тренировка. И имаше някакъв по-различен ефект. Да не би да ме хваща по-бавно или нещо подобно?
XAXAXAXA водят го 1 от най-добрите. Определено това не е така ! Пожелавам ти 1 ден да пробваш нещо от сорта на Асалт, Но експлоуд, Нано вейпър, Фиърс доминейшън, Ц4 или така харесвания Джак3д ;)
Ми следващия ще е някакъв друг, няма съмнение. а относно Джака май имаше някви истории. Иначе мисля за Експлоуда, ще видя.
казано от nekAf на 14.01.13, 13:45:
Има си оригинален етикет! Там си пише !