08.09.05
09:29
Искам да ви попитам , според вас мога ли да заменя изварата с крема ситене. Понеже всеки ден по 150 гр. ивара ми идва малко гадно , а крема сиренето мога да го ям по-лесно. Според вас крема сиренето добро ли е , също толкова колкото изварата 8)
08.09.05
10:00
Ами зависи какво целиш, ако чистиш обърни внимание на калорийте, в крема сиренето на 150гр има 546Ккал, а в диетичната извара 150гр се равняват на 120 Ккал :)
08.09.05
10:01
Искам да покача мускулна маса
в такъв случай няма пробем. аз си слагам изварата в киселото мляко и заедно с накакъв пло ди захар ги разбивам. става яко.
[quote author=“Rock_acdc”]Искам да ви попитам , според вас мога ли да заменя изварата с крема ситене. Понеже всеки ден по 150 гр. ивара ми идва малко гадно , а крема сиренето мога да го ям по-лесно. Според вас крема сиренето добро ли е , също толкова колкото изварата 8)
Може, но резултата няма да е същия - кремата е много по-мазно от изварата..
08.09.05
17:32
може , но аз те съветвам да ядеш изварата с зеленчуци , примерно 3-4 домата , така по лесно се преглуща , а другия жариант е с кисело мляко , защотото се поглъща по-лесно:)
по-здрави
09.09.05
19:25
Мно ви мерси :lol: :lol:
Кремата е доста по-мазна, сугурно и за това ти е и доста по-вкусна. Опитай да смесиш изварата с разни вкуснотийки,като много внимаваш за калориите. Аз лично я смесвам с малко банан - става.
21.09.05
22:03
изварата я бъркай с мляко нарежи 1 цяла краставица и сложи малко черен пипер и си имаш тракиийска(млечна) салата (Снежанка) :) ех колко много имена има..