Извара или кремасирене

RO

08.09.05
09:29

Искам да ви попитам , според вас мога ли да заменя изварата с крема ситене. Понеже всеки ден по 150 гр. ивара ми идва малко гадно , а крема сиренето мога да го ям по-лесно. Според вас крема сиренето добро ли е , също толкова колкото изварата  8)

CE

08.09.05
10:00

Ами зависи какво целиш, ако чистиш обърни внимание на калорийте, в крема сиренето на 150гр има 546Ккал, а в диетичната извара 150гр се равняват на 120 Ккал :)

RO

08.09.05
10:01

Искам да покача мускулна маса

08.09.05
13:49

в такъв случай няма пробем. аз си слагам изварата в киселото мляко и заедно с накакъв пло ди захар ги разбивам. става яко.

08.09.05
17:16

[quote author=“Rock_acdc”]Искам да ви попитам , според вас мога ли да заменя изварата с крема ситене. Понеже всеки ден по 150 гр. ивара ми идва малко гадно , а крема сиренето мога да го ям по-лесно. Според вас крема сиренето добро ли е , също толкова колкото изварата  8)

Може, но резултата няма да е същия - кремата е много по-мазно от изварата..

MI

08.09.05
17:32

[quote author=“Rock_acdc”]Искам да ви попитам , според вас мога ли да заменя изварата с крема ситене. Понеже всеки ден по 150 гр. ивара ми идва малко гадно , а крема сиренето мога да го ям по-лесно. Според вас крема сиренето добро ли е , също толкова колкото изварата  8)

може , но аз те съветвам да ядеш изварата с зеленчуци , примерно 3-4 домата , така по лесно се преглуща , а другия жариант е с кисело мляко , защотото се поглъща по-лесно:)
по-здрави

RO

09.09.05
19:25

Мно ви мерси  :lol:  :lol:

14.09.05
15:03

Кремата е доста по-мазна, сугурно и за това ти е и доста по-вкусна. Опитай да смесиш изварата с разни вкуснотийки,като много внимаваш за калориите. Аз лично я смесвам с малко банан - става.

BL

21.09.05
22:03

изварата я бъркай с мляко нарежи 1 цяла краставица и сложи малко черен пипер и си имаш тракиийска(млечна) салата (Снежанка) :) ех колко много имена има..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1