Ударная техника! - БИ+щанги

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.11.11
22:16

Здравейте , най-накрая и аз намерих време и мотивация да си спретна един скромен дневник . Не гарантирам че всички дни ще мога да го попълвам но ще се опитвам :).Малко повече за мен , казвам се Силвестър на 17 години съм , 76-77кг занимавам се от доста време със спорт .Първоначално почнах от тичане,фитнес по интензивни разходки в природата , като целта ми беше да отслабна този проблем ме тормозеше от 5-6 клас в училище и много ме депресираше че съм по различен от другите(Причините за това напълняване бяха само и единтвено КОМПЮТЪРА и това че се обездвижих) . Като малак 1-ви клас съм тренирал известно време карате , после тренирах баскетбол 3-4 клас след , което спрях всякакъв вид спорт и така до 7-ми клас.В седми клас започнах по често да ходя на стадиона да тичам , след това лятото на седми и началото на осми клас започнах отново да тренирам баскетбол активно при нов треньор нови и нови момчета , тренирахме всеки ден доста напреднахме стигнахме до републиканско класирахме се на 5-то място.След това републиканско се случи , нещо много неприятно с мен започна едно главоболие , останови се че имам проблеми със кръвното от порядъка да стига до 250 на 170 и такива супер високи граници , никой от докторите не можа да си го обясни , само ми казаха че съм със здраво сърце и не знаят как не ми се е пръснало . Следователно спрях всякакъв вид тренировки , изписаха ми някакви лекарства , който ги пих точно 2 седмици и реших че това е някаква глупост , после правихме някакви изследвания на хормони адреналин,ноадреналин и куп други.Евентуално казаха че може би е от побертета , така след дълга почивка от 3-4 месеца отново се върнах в залата но нещо не ми даваше същата мотивация да тренирам , която бях придобил преди това , след проблеми с федерацията ни дисквалифицираха за 6 месеца и това тотално ме отказа . Започнах да не тренирам толкова редовно , ходех само на фитнес , без никакво натоварване на краката и така пак си върнах старите килограми . От една година и половина много приятели ме запалиха по бойните спортове , започнах да гледам само филми със боеве , които ми дадоха нужната мотивация и смелост да отида и да почна да тренирам от нулата.Доста бързо влязох в час , доста често ходех в залата извън редовните тренировки , треньора ми обръщаше повече внимание и така , след първият спаринг в който изиграх с едно момче доста по тренирано и напреднало след , като имаше нокаут от моя стана осъзнах че това е моят спорт и от тогава до ден днешен съм почти всеки ден в залата :)
Така малко информация как протича моят ден .
Днес 23.11.2011
07:00 Закуска -препечена филия със масло,кашкавал и филе , 1 чаша домашен чай + лъжица и половина мед и една паничка мляко с орис + Мултивитамини 1 таблетка , 2 таблетки допълнително витамин Ц и 1 таблетка Омега-3 на Now
07:40 Отивам на Училище
(през учебно време не ям нищо , защото всичко е пълна трагедия , когато мога си взимам някакъв плод от нас и го хапвам към 10:00)
12:30-13:00 Обяд 3 яйца + 100-150гр извара,всички продукти са домашни !
14:15 - Фитнес
15 минути загрявка , днес тренирах само 4 серий бицепс и малко корем
15:30 - 2-3 домашни сочно червени ябълки
(Попринцип в този интервал от 15:30 до 19:00 обичам да правя следобедна дрямка от 1 час но днес не можах)
19:00 - Таекуондо тренировка от тази седмица започваме техники и подготовка за изпити за колани .
20:45 - Имаше вкусно задушено месо,картофки + 100гр извара + 1 доза Аминокиселини на scivation xtend(много съм доволен от тях)
23:30 - Ще дойде момента за сън , преди лягане 2 таблетки Л-аргинин на Now 2гр.
Днес няма никаква умора.
А ето това са клипове , който дори да съм уморен и да нямам сили за тренировка след тяхното гледане забравям за умората и скачам , като ужилен !
http://www.youtube.com/watch?v=tb6BbwKiPHQ - Анди Хъг един истински боец , за мен е най-добрия , за жалост млад си отива от този свят . На 24-ти август Andy Hug си отива на 35 годишна възраст. Според японската телевизия, сърцето на Andy спира няколко пъти, но лекарите успяват да му върнат пулса. Но при четвъртия отказ лекарите спират опитите и оставят Andy да почива в мир.
http://www.youtube.com/watch?v=Ih0yVvolkxg - Fedor Emelianenko за мен той най-точно обяснява значението на думата “Изверг”.
http://www.youtube.com/watch?v=1SUzcDUERLo&feature=related - Любим актьор , Любим филм , не случайно сме със еднакви имена :) .
Това е от мен за днес утре,ще допълваме скромния дневник :).

Темата беше редактирана от Слай на 25.03.15 12:47.

23.11.11
22:30

Честит ти дневник и успех! (:

24.11.11
11:09

казано от Силвестър  Димитров на 23.11.11, 22:16:

!
http://www.youtube.com/watch?v=tb6BbwKiPHQ - Анди Хъг един истински боец , за мен е най-добрия , за жалост млад си отива от този свят . На 24-ти август Andy Hug си отива на 35 годишна възраст. Според японската телевизия, сърцето на Andy спира няколко пъти, но лекарите успяват да му върнат пулса. Но при четвъртия отказ лекарите спират опитите и оставят Andy да почива в мир.

Че е голям боец - голям е, обаче не знам дали знаеш каква е причината за смърта му и причината за причината за смърта...

24.11.11
12:11

казано от Мак Сим на 24.11.11, 11:09:

казано от Силвестър  Димитров на 23.11.11, 22:16:

!

Че е голям боец - голям е, обаче не знам дали знаеш каква е причината за смърта му и причината за причината за смърта...

“Andy е в Япония, когато припада и е отведен в Nippon Medical School Hospital за да му бъдат направени изследвания. Лични лекар на Andy открива подут тумор в лявата част на врата му и тогава докторите поставят диагноза левкемия.” Само това знам , относно причината за причината на смърта му незнам ?

24.11.11
12:40

Левкемия.
Има много основателни съмнения, че е отключена от взимане растежен хормон.

24.11.11
13:04

казано от Мак Сим на 24.11.11, 12:40:

Левкемия.
Има много основателни съмнения, че е отключена от взимане растежен хормон.

Това от теб го разбирам , дано някой хора си вземат поука за тези хормони .

24.11.11
20:50

24.11 Днес се събудих с ужасно недоспиване , просто бях като парцал .
Ден за фитнес + тренировка БИ
07:00 Закуска препечена филия с луканка , 2 варени яйца , малко извара + 250гр кисело мляко с мед и чай , Мултивитамини + витамин Ц + омега 3
12:30 Обяд 2 яйца , някакво варено + картофи , извара и лъжица мед
14:00 Фитес скромна кръгова тренировцица
    - 10-15 минути загрявка
Лежанка нормална
10@50кг ; 8@60кг ; 7@65кг ; 6@70кг ; 6@70кг
Имах сила да сложа поне още 5 кг но бях сам във фитнеса и реших да не рискувам.
Отделно лицеви+набирания тесен хват+коремни
За крака правя на Лег преса
8@85кг ; 6@100кг ; 6@100кг ; 6@100кг ; 6@105кг
След фитнес тренировката малко разгрявка .
15:30 350-400гр кисело мляко+2 лъжици мед , половин протокал + омега 3 +аминокиселини
16:30 - Тренировка БИ , днес малко скачане на въже 10 минути , малко спритнове , загрявка , чистене на ударите , бой със сянка , чувал и за накрая ОФП .По време на тренировката изпих една доза аминокиселини :)
19:20 - вечеря пълнена чушка с ориз + месо с картофи , извара и едно парче торта .....
Това е за днес утре ще се надявам да се размина само с една тренировка :)

26.11.11
11:19

25.11 Трудно ставане ...
-07:00 Закуска филия с луканка + 400гр кисело млеко с мед .Мултивитамини + Витамин Ц + омега 3
-11:00 Се прибрах от училище хапнах малко извара
-11:30 Легнах да спа , защото адвам ходех толко ми беше уморено
-14:30 Събудих се със страшен глад , имаше някакви мини банички изядох 4-5 + някакви бисквити
-16:30 Омега 3 + 2гр Бета аланин ( просто тогава ми пристигна)
-18:40 2гр бета аланин + 2 парчета риба около 50гр
-19:00 Тренировка , за мой късмет до 21 декември тренировките ще бъдат само върху основна техника и форми за испит :)
-21:00 Вечеря 300гр риба + малко пържени картофи и промишлени количества извара и една доза Аминокиселини .
След това излязох с приятели уж на по бира , та една бира не можах да изпия (Попринцип нито пуша , нито пия)
-01:00 Време е за сън

30.11.11
21:23

30.11
-07;00 2 грама бета аланин на гладно
-07;15 2 филий с топено сирене , 150 грама пилешко месо , чай
-07;30 мултивитамин + витамин Ц + Омега 3 .
-13;00 Обяд 300грама картофено пюре и 200гр свински черен дроб + 2-3 мандаринки
-14;00 Време за традиционната следобедна дрямка
-17;00 Чаша мляко , банан и половин меденка
-19;00 Тренировки по Таекуон-до
-Накрая правих малко ОФП
3х40 коремни
3х12 кляка със 64 килограма на раменете
-20;45 Вечеря отново пюре,дробчета + 100 гр сирене (овче) и 1 мандарина + доза БЦАА .
-23;00 време за сън + 2 гр Аргинин .
Какво мислите за варианта преди лягане 5 минути стречинг , същата процедура и сутринта ?

Мнението беше редактирано от Слай на 30.11.11 21:24.

01.12.11
22:59

1.12
-07:00 бета аланинче
-07:15 Скромна закусчица 2 филийки с топено сирене + сирене и картофено пюре + чайче с мед и мутивитамини,витамин Ц,Омега 3
-13:00 200гр картофено пюре + 2 яйца + 200 гр свински черен дроб и 50 гр сирене .
-14:15 фитнес 2 гр бета аланин + доза БЦАА
///10 минути загрявка
Лежанка
10@55кг;8@60кг;6@65кг;6@70кг;5@75кг;6@65
Лег прес 7@100кг;5х6@100кг
-15:50 1 банан + 3 мандарини.
-16:30 странен глад чувствам във стомаха си 350 гр кисело мляко + 1 лъжица мед и 1 мандарина и Омега 3
-20:00 2гр бета аланин
-20:10 Плуване
-22:10 150гр картофена салата + 1 скумрия и 2 мандарини , Доза БЦАА
-23:30 време за лягане и обичайните 2 гр Аргинин .

07.12.11
22:55

Може ли да ми дадете някакви предпочитания за добавка или леко коледно стакче (70-80лева) . Целта ми е сила,издръжливост,максимална активност и мускулна маса.В момента приемем (мултивитамини,витамин ц,омега-3,Бета-аланин,L-arginin[само преди лягане 2гр] и Аминокиселини Хtend).Поне да използвам пълноценно коледните намаления пък и да си направя подарък.
7.12.2011
-07:00 2гр бета-аланин на гладно
-07:15 филия с топено сирене и филе , 1 банан и една ябълка , Мултивитамини-омега 3
-10:30 Сандвич салам кашкавал..
-13:30 4 яйца на очи(правени във вода) , 100 гр сирене + 2 лъжици домашна лютеница и филия хляб .
-14:30 фитнес малко исках да си оправя техниката на тягата и да направя 5-6 серий за бицепс
Тяга 10@40кг , 9@45 , 8@50 , 7@55 , 6@65(изобщо не ми беше тежко) , по късно ще кача видео да ми кажете къде греша на техниката.
-16:00 400 гр кисело млеко с малко какао и лъжица захар. + ябълка
-18:00 1 парче риба и един протокал
-18:30 бета-аланин
-18:45 Басейн доста плувахме днес , има лека умора около 2 часа.
-21:00 150 гр риба + 150 грама грис халва с много орехи + малко плодове и доза аминокиселини
-23:00 Време за сън + 2 гр Аргинин.
Днес се чувстам доста уморен , след като вчера беше тежък тренировачен ден :)

Мнението беше редактирано от Слай на 07.12.11 23:02.

21.07.12
22:44

Update . Цел сваляне на килограми , до края на август месец.Последни мерки 78кг , 181см , талия 82 ... Проблема при мен е следния——> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/61121 .Сега трябва до декември месец да се възстановявам , с по леко темпо на трениране .Спрял съм хляб,газирано,сладко(много рядко и то само до 1 лъжица или от плод),картофите и тн . Опитвам да се да спазвам НВД , но не ми допада варианта със сметките и кантарите . Имам малък проблем че не мърдам надолу или с много минимални темпове (не е като да си вземеш добавкаа) .Тази седмица тренировките са ми били следните
Понеделник -Карате,Кик бокс 90-100минути тренировка в края корем
Вторник-малко железа само базови упражнения -клек,тяга,лег,гребане,раменна,бицепс,трицепс
Сряда-карате,кик-бокс 90-100мин.
Четвъртък-Лостове-Набирания;кофички;лицеви
Петък-Карате,Кик-бокс техники по двойки,на сухо,чувал + борчески мостове и корем
Днес 21.07.2012г
11;45 - 3 яйца+100(50)гр домашно козе сирене на тефлонов тиган с малко зехтин+1 краставица и за десерт 4 прасковки
15;00 - 500 мл домашно краве мляко (незнам колко % масленост е според мен 3-5%)
18;00 - 1нормална паница боб , със сирене и домат за десерт 3 праскови
20;45 - КардиО 5 обиколки на стадиона нормално темпо (никаква умора и натоварване) малко разтягания,щпагати,2серий по 2минути бой със сянка крака,ръце от там се насоцих към лостовете 15 минути по късно 8 серий набирания широк и тесен хват .
22;00 Доза протеин + 1 банан
23;15 незнам колко е одачно да хапна 100-150гр домашно месо със една малка салатка защото ще лягам към 03;00….
Това е от мен за сега , ще се надявам някой да ми казва къде са грешките ..

Мнението беше редактирано от Слай на 21.07.12 22:45.

23.07.12
01:22

22.07
Закуска 12;00 - 400гр 2%кисело мляко със 50-60гр овесени ядки и лъжица мед
15;30 - 2 яйца големи със зехтин на тиган , малко салата домати,краставици,сирене и боб(200гр)
19:00 - 3 белтъка и 2 жълтъка със чаша пресно мляко и десерт 3 праскови
23;00 - 250мл пресно мляко .
3.0Л-Вода за деня

къде са изгуби бе луд

15.01.13
00:02

казано от Пламен Петров на 16.09.12, 18:05:

къде са изгуби бе луд

По болници .... Имах проблеми със сърцето . Всичко е било наследсвено , вече съм доста по добре и готов за нови успехи , с много по-голяма мотивация и по-голям хъс от преди.Докато мога и обстоятелствата позволяват ще тренирам.Дори когато бях в болницата и никой нищо не ми казваше , най-голямото ми притеснение не беше какво ще ми правят , какви операций и тн , а това дали ще мога да продължа да тренирам :) Вярата и волята са много силно нещо от мен да знаете . Вече от 3-4 месеца мога да кажа че тренирам нормално , без неприятното чувство в областа на сърцето , без гадното  чувство че самия ти си се превърнал в едно голямо сърце , за което не спираш да мислиш , без чувството докато стоиш в почти пълен покой да усещаш всеки удар на сърцето .
Така започвам да водя редовно своя дневник , ще отразявам по често тренировките със щанги , защото в Карате,кикбокса тренираме доста неща и ако тръгна да го обяснявам едва ли ще ви бъде интересно не са просто серий от единични удари , отделно започнах да се готвя за изпит по горна степен колан по Таекуон-до .

Днешната тренировка БИ (Таекуон-до) беше подготовка за колан:хубава загрявка , тичане , подскоци , разтягане , шпагати и тн , на пръв поглед нищо особено , но на практика тези форми,стъпки и движения ти дават добри качества .
Утре започвам с нова тренировъчна система , с нови цели , пък да видим дали ще бъде справедлива съдбата , защото винаги като се нагласа да постигна нещо винаги се проваля....

Мнението беше редактирано от Слай на 15.01.13 00:04.

15.01.13
20:26

Днес беше първия ден , по новата кръгова програвама.Незнам защо но цял ден се чувствам отпаднал,недоспал...По време на училище само ми се спи , с прибирането хапвам и лягам.
Ето малко цифри и за днешния първи ден , усещам че утре ще има мускулна треска ..

Първи кръг по 3 пъти

Лег преса 6х105lb,6x150lb,6x175lb
Тяга 6х60гк,6х70,6х75
обръщане изтласкване с пудовка 16кг-3х7(на ръка)

Втори кръг 4 пъти

Набиране пред врат  8х5кг 8х5кг 8х5кг 10
Лежанка 6х60кг 6х70кг 6х75 6х60
Кофички 8х5кг 8х5кг 6х5кг 12

Трети кръг 3 пъти

Раменна преса 6х30кг 6х35кг 6х35кг
лицеви упори 16 16 20
суинг 10х16кг 10х16кг 10х16кг
На третия кръг , имаше доста голяма умора в предно рамо ,като правех суинга имах чувството че ще се запали . Доста съм уморен след днешната тренировка .Време за едно хубаво наспиване , защото утре е ред за БИ :)

Мнението беше редактирано от Слай на 15.01.13 20:27.

15.01.13
21:22

Това, което си написал показва, че волята и хъса са най-силното нещо. Ти си всред малкото хора на наша възраст, защото до колкото виждам сме набори с тебе, които тренират с такъв хъс и воля.
Виждам, че и ти тренираш едновременно с фитнеса и боен спорт. А да те питам - писал си за карате, кик-бокс и таекуон-до - кое от тях съчетаваш с фитнеса?
Аз самия съчетавам бокс с фитнес, та затова ми е интересно :)

15.01.13
22:15

Ами в момента Таекуон-до техниката съм я оставил малко на заден план , там сега само за колан ще ходя.От каратето взимам много техника , примерно маваши до 90градуса завъртен упорен крак , също така и дълбоката стойка с дълбоките влизания от по далечна дистанция.Кик бокса като цяло за ръцете и лолкика и близка и средна дистанция .Да ти обясна , като цяло тренирам универсално , да съм готов за всичко - подсечки , засичания , финтове ,и тн.Малко е сложна мойта работа.Като цяло фитнеса не го сачетавам с нищо , просто за момента издръжливост , сила , и подготовка за всяка една ситуация . След време , когато всичко със здравето ми е 100% изрядно бих тренирал двуразово кик бокс + щанги , но за сега се задоволявам и с това ниво на което съм в момента .

16.01.13
23:08

Днес не се чувствах много във форма ..Явно добре съм натоварил с тази кръгова , и една приятна мускулна треска , не от претрениране да не можеш да се мръднеш ,а една такава нежна треска.Като цяло недоспиване станах рано , без закуска , защото ходих да ми взимат кръв за изследване на хормоните не щетовидната жлеза , после рязко ми се отвори апетит 2 сандвича и 100бадеми си мислех че ще ме дигнат малко ама уви ... Няма по хубаво нещо от това да се наспи човек .

Тренировка Таекуон-до

Скачане на въже
дължини ръце
едни кръгове правиме с подскоци
хубаха загрявка , по двойки , по минута на щпагат-ляво-дясно
накрая направихме малко педели , мислех да направа корем с подскоци но батерийте ми бяха доста истощени .

Сега лягам с идеята да се наспа хубаво , и според това как се чувствам ще реша дали да продължавам утре с кръгова тренировка .

Ето и една доста мотивираща тренировка , решил съм да пробвам и аз тази тренировка някога ....

Мнението беше редактирано от Слай на 16.01.13 23:10.

17.01.13
19:14

Дано наистина всичко със здравето да е наред. А това с двуразовите тренировки не е зле като вариант. Не слушай това, което някои разправят, че не била добра комбинацията. Аз самия го правя и не ми се отразява зле ;)

17.01.13
21:45

Ами ще се оправи , просто трябва търпение .Аз знам , защото имам доста познати-приятели , които тренират и се състезават професионално , някой от тях дори са шампиони , и всички тренират двуразово , НО не тренировка , която ти да си я измислиш , за всяко нещо си има принцип и начин на трениране няма случайни неща .И аз ще ги почна но , според мен така се тренира преди състезание 3-4 месеца , неможе целогодишно да поддържаш това ниво на трениране , освен ако не се пудриш яко ..

Днес не се чувствах възстановен и тренировката ми беше само корем ... Скормно но на този етап ще е така , първо ще слушам какво ми казва организма ..Утре е ден за Карате,кик бокс , а събота ще наваксвам със щангите :)

17.01.13
22:09

Много точно си го казал - не може цяла година така, трябва си режим на трениране и здраво храна. Точно това имах предвид и аз - двуразови тренировки само с някакъв сериозен тренировъчен режим :) а около състезанията - просто не става по друг начин - забелязал съм го.

17.01.13
23:07

Надявам се и аз да опитам от вкуса на състезанията , само още малко време ..

18.01.13
20:37

Днес доста добра тренировка беше .

10минути въже
Щафета с удари предимно прави и маваши
Загрявка
Техники на сухо от тайминг
Техника по двойки с педел
Мавашита,нерочагита и ръце за бързина
Техника за колан..
Накрая имаше ОФП но го пропуснах , защото утре ще ходя на щанги и ще ми дойде в повече.

НЕЗНАМ , защо но изобщо не се чувствам тонизиран , почти винаги на обяд ми се спи много и нищо немога да права , незнам какво се случва . Не е от претрениране или недостиг на витамини , защото Опти-мена преди 4 дни изпих последната доза .

Малко от техниките за колан .

Мнението беше редактирано от Слай на 18.01.13 20:38.

19.01.13
15:36

19.1.2013
1 кръг 4 пъти

Лег преса 150lb(6) 200lb(6) 210lb(7) 190lb(6)
Мъртва Тяга 60кг(6) 70кг(6) 80кг(6) 80кг(6)
Обръщане изтласкване(пудовка) 4х16кг(6-7на ръка)
2 кръг 4 пъти

Набиране 8х5кг 8х5кг 8х5кг 8х5кг (другия път ще сложа повече усещам сила в гърба)
Лежанка 60кг(8) 70кг(6) 75кг(6) 60кг(8)
Кофички 10х5кг 10х5кг 8х5кг 10

3 кръг 3 пъти
раменна преса 30кг(6) 35кг(6) 40кг(6)
лицеви 20 16 16 16 (нямам сила вече за тях)
суинг 3х16кг(10)
С хубава музика има по-голям прогрес !

“Brothers everywhere raise your hands into the air we’re warriors, warriors of the World”

Мнението беше редактирано от Слай на 19.01.13 15:42.

21.01.13
23:30

21.01….... Днес се чувствам като  Джейсън Стейтъм в филма “Огън в кръвта” :D . Ходих да ми сложат холтер (контролен преглед) , и днес нямаше как да тренирам много ми пречат тия кабели и джаджи . Правих някакви удари движих се по активно , но ми казаха и да не съм се потил .. абе от всякъде преебан , очаквам с нетърпение утрешния ден да ми ги махнат тия кабели , и да отивам да дърпам  тягата (devil)

22.01.13
19:37

22.01

1 кръг 4 пъти

Лег преса 100кг(6) 100кг(6) 110кг(6) 110кг(6)
Тяга 60кг(6) 70кг(6) 80кг(6) 80кг(6)
Обръщане изтласкване с пудовка 4х16кг(6)
Имах прекъсване от около 1 час , тамън се бях запотил стабилно и спешно ми звънна телефона че трябва да свърша една неизбежна работа иии побеснях .. както и да е

2 кръг 4 пъти

Набиране 8х7.5кг 8х7.5кг 8х7.5кг 8х7.5кг
Лежанка 60кг(8) 75кг(6) 80кг(3) 70кг(6)
Кофички  10х7.5кг 8х7.5кг 10х5кг 6х5кг

3 кръг 3 пъти

Раменна преса 40кг(6) 40кг(6) 40кг(6)
Лицеви раменен хват 20 16 14
Суинг 3х16кг(8)

23.01.13
00:44

Защо правиш лег преса? имаш проблеми с клека? Или е по препоръка на знаещ човек?

23.01.13
13:47

казано от CarnalK на 23.01.13, 00:44:

Защо правиш лег преса? имаш проблеми с клека? Или е по препоръка на знаещ човек?

Ами , да заздрава малко краката , че никога не съм ги тренирал с тежести ... А на клека като , са ми слаби краката ми е много лоша техниката , пък и имах една много странна и тръпчива болка точно под капачката и за това правя лег пресата , но след известно време , ще започна да си правя клек .

23.01.13
21:15

23.01
Боен спорт

10 минути въже
Загрявка
Дължини
Дължини с гири
Техника за изпит

Утре е деня за истинската тренировка

24.01.13
16:52

24.01
1 кръг 4 пъти

Лег преса 100кг(6) 110(6) 110(6) 110(6)
Тяга 60кг(6) 75кг6) 85кг(6) 85кг(6) (devil)
Обръщане изтласкване с пудовка 4х16кг(6)

2 кръг 4 пъти

Набирания 8х7.5кг 8х5кг 8х5кг 8х5кг
Лежанка 65кг(6) 70кг(6) 75кг(5) 70кг(6) + 55кг накрая на кръга до отказ (13)
Кофи 9х7.5кг 10х5кг 8х5кг 8х5кг

3 кръг 3 пъти

Раменна преса 35кг(6) 40кг(6) 40кг(6)
Лицеви раменен хват 16 16 16
Пудовка 3х16кг(8-9)

Като цяло денс усетих само сила в тягата , тренирах по рано нямах време за почивка след училище , а попринци тренирам привечер 17-18 часа . Пък и тия женски много ме разсейват във фитнеса не мога да тренирам , само щуротий си говориме :D.След тренировка минах да се взема резултатите от холтера и всичко е добре няма нищо , даже профилактично ми направи ЕКГ пулс 66 , кръвно 110/75 , като за след тренировка мисла че е добре . Това е за днес другия път , дано имам повече сила , просто и вчера в залата правихме над 2 часа тренировка ..

Ето и една снимка от днес , след тренировка 77,5кг

Мнението беше редактирано от Слай на 24.01.13 17:17.

25.01.13
20:56

25.01
Тренировка БИ.
Понеже треньорa ми го няма известно време , и няма с кого да тренирам си правя сам индивидуални тренировки.
10 минути въже
Загрявка
Техники на сухо - ръка/крак и крак/ръка
Техники на чувал - първо от единична техника(лев,десен,крошета,мавали,маагерита и тн).После правих двойни и тройни техники , предимно прави и мавашита.
Малко коремни в края на тренировката.

Имам доста енергия , доста силни мавашита бия на чувала доста повече сила имам от последния път като правиx чувал.Исках да поиграя спаринг с другите момчета , ама всеки си намира оправдание , страх ги е ... Старата карате школа не прощава (devil) .Другата седмица ще гледам да си намеря някой спаринг партньор.Утре отивам на поход , до един връх , ще е доста трудно и уморително , но пък какво от това ...

Успех не се постига , щом безволна е душата !!!

Мнението беше редактирано от Слай на 27.01.13 11:16.

27.01.13
01:08

26.01
Поход в планината,40см сняг,-12 градуса,пронизващ вятър..абе все хубави работи.За мен днешния поход беше едно истинско изпитание на моята физическа издържливост , върха беше на 1400+ метра , над 3часа и половина постоянно ходене , като половината от пъта аз съм носил на гърба си раница , която не тежеше по малко от  15кг.Доста добре ми се отрази този поход след цяла седмица тренировки , лошото е че обезводних организма , няма как да пиеш вода в този студ една глътка я жабуркаш 2 минути , за да не те скове гърлото.

П.п Ще си дам 2 дни почивка , защото беше наистина доста ходене или по скоро катерене , пък и на всичкото отгоре където прегрях организма и го обезводних , ще му трябва почивка да се възстанови .

28.01.13
20:40

28.1
Ходих в залата да правя форми за изпита + корем .Доста добре съм си натоварил краката в този преход , още ме държи умората ..

29.01.13
21:38

29.01
1 кръг 4 пъти
Лег преса 100кг(6) 110кг(6) 120кг(6) 120кг(6)
Тяга 60кг(6) 75кг(6) 90кг(6) 90кг(6)
обръщане изтласкване 4х16кг(6)

2 кръг 4 пъти .Тук изобщо никаква сила нямах ..

Набиране 8х7.5кг 8х5кг 8х5кг 7х5кг
Лежанка 65кг(6) 75кг(6) 75кг(6) 75кг(5)
Кофички 6х7.5кг 8х5кг 8х5кг 10

3 кръг 3 пъти

Раменна преса 35кг(6) 40кг(6) 35кг(6)
Лицеви раменен 20 16 16
Суинг 3х16кг(8-10)

Нещо не се чувсвам във форма , може би още не съм се възстановил от прохода , пък и тия няколко дни си лягам след 12 ...

Мнението беше редактирано от Слай на 29.01.13 21:41.

31.01.13
18:02

31.01
1 кръг 4 пъти

Лег преса 100кг(6) 110кг(6) 120кг(6) 120кг(6)
Тяга 60кг(6) 80кг(6) 90кг(6) 90кг(6)

2 кръг 4 пъти

Набиране 8х5кг 8х7.5кг 8х7.5кг 8х5кг
Лежанка  60кг(6) 70кг(6) 80кг(3) 75кг(6) ..изобщо немога да дигна силата
Кофички 8х5кг 8х7.5кг 10 8х5кг

3 кръг 3 пъти

Раменна преса 35кг(6) 40кг(6) 40кг(6)
Лицеви 20 18 16
Суинг 3х16кг(8)

Утре ще кача клип на тягата да ми кажете дали ми куца техниката...

01.02.13
16:45

31.01
Тренировка бокс

10 минути тичане
Загрявка
Удари срещу огледало - комбинаций лев-десен и тн.
Лев десен на щит
Лев десен чувал
Лев десен лапи
Едни техники с медицинска топка 6кг
лицеви+коремни

01.02.13
22:52

А каква е тая техника с медицинска топка дето я правите на тренировките?
При коремните преси ли ги ползвате?

01.02.13
23:56

казано от gazena gadinka на 01.02.13, 22:52:

А каква е тая техника с медицинска топка дето я правите на тренировките?
При коремните преси ли ги ползвате?

То е цяла тренировъчна схема , най-различни хвърляния .Ще се опитам да намера в интернет материал и ще ти го пратя .... Доста качества дава , гледал съм в една от тренировките на Кличко ги има точно тези техники с медицинската топка .

02.02.13
11:11

Наистина ако ги намериш ги прати, ще ми бъде много приятно да ги видя. А особено щом дава и добри резултати ;)

05.02.13
17:27

05.02 Много , много зле беше днес , абсолютно никаква сила , толкова са ми слаби краката че направо срам ме хваща :x

1 кръг 4 пъти

Клек-преден 30кг(8) 40кг(8) 30кг(8) 1 серия нормален клек 30кг(8) , нямам техника на клека....
Тяга 60кг(6) 80кг(6) 90кг(6) 80кг(6)

2 кръг 4 пъти

набиране 8х5кг 8х7.5кг 8х7.5кг 10
лежанка 60кг(6) 70кг(6) 70кг(6) 75кг(6)
кофички 8х5кг 8х7.5кг 8х7.5кг 8

3 кръг 2 пъти

Раменна преса 40кг(6) 40кг(6)
лицеви 16 16
суинг 2х16кг(8)

Немога да си обясна , защо нямам сила , някакво отпаднало ми е , уморено .. събота и неделя съм почивал и съм се хранил обилно .Само ми се спи ..............

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1