Подкрепа за Христомир Христов

Прескочи до:
EZ

30.08.05
20:12

така ми се струва или физиономията му се е изменила.Като го гледах за първи път в шоуто на Слави ми изглеждаше доста по различно.

30.08.05
23:47

[quote author=“ezrolit”]така ми се струва или физиономията му се е изменила.Като го гледах за първи път в шоуто на Слави ми изглеждаше доста по различно.

Мдаа, като гледам малко е подпухнал...ама ще се оправи...

30.08.05
23:47

ЕЕЕЕ не може да се каже че е генекомастия може така да се е стегнал в момента той е профи все пак не ми се вярва да се изложи така елементарно

PR

31.08.05
01:29

Абе и гинекомастия да е - не е фатално !
Оперира се с местна упойка и не “никне” повече.
Какво го оплакахте - това е нормално и не е болка за умиране .
Всеки 3-ти дори и по улицата като се загледаш има,за културистите да не говорим - споко не е страшно ,ще си я оправи пича.
Лесно се коригира !

Иначе ЕВАЛА на Ицето - ще мачка наред ;).

31.08.05
02:22

[quote author=“PROMPT”]Абе и гинекомастия да е - не е фатално !
Оперира се с местна упойка и не “никне” повече.
Какво го оплакахте - това е нормално и не е болка за умиране .
Всеки 3-ти дори и по улицата като се загледаш има,за културистите да не говорим - споко не е страшно ,ще си я оправи пича.
Лесно се коригира !

Иначе ЕВАЛА на Ицето - ще мачка наред ;).

Дам но остава малко белегче отдолу като дъгичка и се вижда деа не знам дали се заличава с пластична хирургия щото съм виждал профита с такава дъгичка под зърната

PR

31.08.05
23:57

Джорджио,нека това да е проблема на Ицо ;) !
То белега е супер малък.
—————————————————————
Като го гледам, как е дръпнал ,за отрицателно време - направо се плаша - има голям потенциал това момче :)

DO

01.09.05
11:20

евала на ицо наистина снимките са много добри има голяма разлика с това което видях на неговия филм “препрограмиране” дано ги разбие в тексас!

01.09.05
11:38

Българи юнаци Българи юнаци Българи юнаци Българи юнаци Българи юнаци Българи юнаци Българи юнаци Българи юнаци

02.09.05
20:52

[quote author=“Emil_mlo”]Обаче как е налял краката!! Супер е! Дано да мачка!

Сега гледах снимки на Лии Приист и Крис Дим и не ми изглеждаха нещо особено в сравнение с него, особено краката! Лии има много големи ръце, но всичко е поправимо! Ако не тази година, то догодина Ицо ще бъде на ниво за 15сетицата на Олимпията (да не казвам по-напред, че не ги знам как ще излязат тия чудовища от щатите)! Вече субективния фактор ще играе роля, но вярваме в него 8)  8)  8)

02.09.05
21:45

Много надежди си даваш според мен, все пак хората са от години в профи листата, а и има съдии, които казват тежката си дума! Ицо има шансове за в бъдеще, което му предстои!

08.09.05
15:31

Някой да има актуална информация за Христо...Състезанието наближава и ми става интересно в каква форма ще бъде...кг и т.н

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1