Проблем

Темата е заключена.

08.09.05
13:54

преди 11-12 дена почнах цикъл с тестостерон пропионат на софарма. намерих си в една аптека. днес обаче отивам и ми казват, че няма и скоро няма да има. в друга аптека казаха, че е спрян от производство. трябва да обикалям по аптеките да видя дали някаде има останал, но на дали ще има 60-70 ампули  :D . някой ако знае каде има истинси тестостерон на някоя друга фирма да прати ЛС. в сайтовете за стероиди има някакъв, ама не го знам колко е иситнски.

То пък да не си мислиш, че този в аптеката е истински колкото знаеш за химията по сайтовете толкова знаеш и за тази по аптеките.

HE

08.09.05
15:02

Е все пак върху аптеките се прилага контрол и едва ли собственик на аптека или верига от такива ще си позволи да загуби разрешителното си заради продажба на забранени медикаменти. Що се отнася до сайтовете и черния пазар там не може да се говори за какъвто и да било контрол следователно шансът да попаднеш на “менте” е в пъти по-голям. Скоро по нашите аптеки вече няма да има продажба на забранени медикаменти, такива ще могат да се намират само и единствено в лечебните заведения и ще бъдат под същия контрол под който се намират и опойващите вещества. В момента това което се продава в аптеките /омнадрен, ретаболил, тестостерон/ е до изчерпване на количествата в складовете.

SP

08.09.05
15:48

Потърси в аптечните складове... ако имаш познат аптекар да ти каже телефона и звъниш!

08.09.05
16:43

казал съм да проверят в един склад, а иначе жената от аптеката звънна там от кадето ги зареждат и и казаха ч няма. надявам се че не правят ментета на софарма, пук и изглеждаха истински ампулите.
никои ли не знае каде продават качествени стероиди. едва ли всички да си копуват на сляпо.
eвентуално ако не намеря с какво мога да продължа.

23.09.05
23:48

Забрави много са та хлазнали :twisted:  :twisted:  :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1