15.01.13
21:46
Здравейте! Пиша тази тема понеже искам да попитам от къде си взимате месото? На каква цена? И какво е качеството? Знаете, че качеството на месото в българия е ужасно. Навсякъде е пълно с някакви простотий, само за да тежи повече. Някой взима ли на едро и от къде? Предполагам се правят отстъпки когато се взима на едро и тъй като вече немога да смогвам с тези пари реших да пусна тази тема. Сега храненето на ден ми излиза 10 лева +/- като качеството и количеството на храната е незадоволително. Това е всичко, ако някой е пробвал това нека сподели мнение. :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 15.01.13 21:49.
15.01.13
21:58
За месо аз лично си взимам пилешко, готово печено пиле за 7.50 и го ям на няколко пъти. Другата част от протеина - основно от млечни продукти, яйца и леблебия(тя поне е евтина, слава Богу). Иначе си прав за цените, здравословното хранене излиза солено, но е по-добре да си хвърлиш парите за що годе сносни продукти отколкото за вафли и хамбургери.
16.01.13
10:46
аз си го взимам от работата. вносно пилешко филе, без кавито и да е добавки. сега е 6.10лв/кг.
даже от нас взимат много цехове, преработват, пълнят го с кво ли не и бам на 9-10лв в супермаркетите