Прекъсване и загуби?

11.01.13
19:14

Какви за загубите при прекъсване от към загуба на сила и маса. Става въпрос за прекъсване от 2 седмици след колко тренировки пак ще сме в същата форма?

Carbohydrate

11.01.13
19:24

От към маса мисля, че няма загуба, ако се спазва хранителен режим. От към сила също. Даже в някои случаи ще се учудиш, че след почивката, можеш да вдигнеш повече килограми. Най вече ще се отрази негативно на издържливостта , тъй като митохондриите се нуждаят в поддържане.
Само положително, общо взето. Преди да спреш, направи силова тренировка.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 11.01.13 19:25.

12.01.13
18:03

Никакви загуби няма да имаш за 2 седмици.

13.01.13
02:43

Бе деа знам аз, че след 6 седмици като се върнах на първата тренировка вдигнах 215 тяга без колан, нещо такова и не ми тежаха... Обаче малко се бях поизпайдушил откъм размер и най-вече саркоплазма, която бързо се връща .

Не знам, братле, но като чета по-горните коментари и се очудвам аз бях спрял за около 20 дена и сега се чувствам, като новак :Д . От към маса нямам загуби, но издръжливостта и силата ги няма никакви ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1