07.09.05
20:15
Предполагам че тая тема не е за тук и въобще не би трябвало да я пиша но просто не мога да се сдържа! Преди малко отворих темата за Цветко Цветков лека му пръст, направо вече не мога да издържам! Стероидите станаха толкова разпространени вече хората си ги купуват преди да започнат да тренират. Взимат конски дози, абсолиутно непросветени са в тази област дори не могат да напишат бионабол правилно въпреки че правят десетия си цикал с по 50мг дневно! Невъзможно е да се влезе в професионалния културизам без да си изпил Менделеевата таблица, нямаше ли да е много по добре ако допинга се наказваше както при другите спортове?
Някои казват с много ядене и упорит и постоянен труд всичко се постига, е не сам на това мнение забелязвате ли каква е разликата м/у културистите и нас любителите на този спорт въпреки усилията които помагаме! Аз трябва да се бъхтя като идиот 1 година за да постигна това което 1 хитрец ще направи за 2 месеца със стероиди и въпреки това пари да ми дават не бих взимал тия гадости!
Малко понакъсани мисли но просто исках да си изкажа мнението !
МРАЗЯ СТЕРОИДИТЕ !
Омразата не е градивна в никой аспект на живота !
По-добре мисли!Научи се да си контролираш емоциите -за твое добро е ,вярвай ми :)
07.09.05
20:28
Виж “Въпроси към екипа на BB-Team” =>”ЗА ЗАБРАНЕНИ МЕДИКАМЕНТИ”
07.09.05
20:33
Малко преувеличено :)
не си прав за постигането на целите !
Много от химиците ми дишат праха в залата :”)
Да не говорим за резултатите на Джорджио !
С разумно ядене ,тренировка ,почивка и сън се правят чудеса на чисто !
Качвам по 1кг на седмица в период на маса съм
вече съм 100 кила - ще кача до 110 зимата и ще върна на 100 пролета - супер си става на чисто ;)
Аз лично не съм стигнал потенциала си дори - като го стигна вероятно пак няма да зобна - защото не се готвя за състезания ,ако искаш да си голям и с 3% BF ти трябва зоб аз искам да съм си голям с 10-12% затова не ми е нужен зоб :)
Иначе вярно - не се нерви толкова - няма да помогне !
07.09.05
20:56
[quote author=”^MaD^”]МРАЗЯ СТЕРОИДИТЕ !
Интересно си се изказал. А ако аз кажа: “мразя чукането с презерватив” - искам натурален и истински секс, но после хвана СПИН, дали ще е по-добре?
всеки сам си преценява братле...
Каква е идеята на тази тема? Защото аз не виждам такава и след малко ще я махна... само глупости има вътре...
07.09.05
21:00
kaloian.georgiev - подкрепям !
темата е безсмислена :)
забърши смело заедно с това ми писание .
Ако някой знае какви са размерите на Цветко моля да ги постне пък после може и да напиша някои неща
07.09.05
21:15
Ами явно не им е писнало след като в раздел “Забранени медикаменти” има повече теми от “Хранителни режими за покачване на тегло” и “Хранителни режими за понижаване на тегло” и “Хранителни режими за поддържане на тегло” взети заедно.
знам че темата няма никакъв смисал просто исках да изкажа възмущението си всичко в ББ опира до стероидите !
07.09.05
21:30
Виж ,ако си намислил да се състезаваш - опира да !
НО ако искаш само SIZE като мен си става чудесно и на чисто !
Дори с времето ако си сериозен след 10-15 години ще си на 8% BF и ще си в чудесна форма на чисто !
имам познати дето са перфектни чисти билдери със около 7-8% BF ,изглеждат огромни но са били 100% сериозни 10-15 години !
Доста воля се иска за това !
Отделно - грешката че повечето не качват кила е в храненето !
Мислите че ядете добре - да ама не :)
Трябват поне 200гр протеин на ден за истински прогрес !
Много мляко ,месо и салати !
А не филиика с кашкавал или дюнерче !
Това е всичко опира и до средства разбира се .
Вместо да се възмуштаваш - намери грешките си - натисни там и ще успееш :)
07.09.05
22:28
Размерите на Цветко във основен период - 56 ръка,154 гръб,80 бедро,48 прасец.близо 140 кг. в основен период.
Състезателен период - 53.5 ръка,148 гръб,77 бедро,47 прасец - 128 кг.195 см. височина.
Искам да попитам пича,който е пуснал темата - като четеш за цветко,какво си мислиш че той не е знаел как се взима химия ли?Без да се замислям мога да кажа,че той беше човека,който знаеше най-много за химията във България изобщо.Само за информация - има 18 години стаж във залата,започнал е да тренира на 15 г. и от 40кг. бил е страшно слаб за годините си,тук хората го помнят като изключително слаб.За да качиш 100 кила мускули незнам какво да кажа вие коментирайте.
07.09.05
22:49
qk_bik - стига батко !
и аз се дразня като говорят така за него !
——————————————————————————-
Цветко беше велик билдер - просто огромен !! Направил е много и е помогнал безкористно на много момчета !!!но, дай да не му вдигаме костите на човека - няма какво да се обсъжда повече и да се рови - според мен!
Грехота е .
Не съм писал от много време, но ще се обадя щото много се палите за щуротий. Да Цветко беше най- масивния български културист но и цената която плати не е малка, глупости говоря та той плати с живота си! Малко хора знаят че дозите които е праскал с орални стероиди от най гаден тип навремето, са направо космически и в краина сметка организма му не издържа. Можеше да не е белодробна емболия или бъбречна недостатъчност можеше да е усложнеие след бронхопневмония или внезапна сърдечна смърт, това не е важно, важното е че един прекрасен състезател и млад човек вече не е между нас, човек който гледахме от списанията и се радвахме, човек с който много от нас искаха да се запознаят, да потренират заедно да го питат това-онова за тайните на тоя спорт! Сега Цветко го няма и не преставам да се питам, струва ли си! Мир на праха му!
07.09.05
23:04
Цветко беше велик културист и завинаги ще остане такъв.Стига глупости за тоо зоб.qk_bik dobre го каза.ае със здраве
07.09.05
23:10
Velko - спри се приятелю - говориш за някой който не може вече да се защити !
Дали е взимал или не - няма значение - гледам крайния продукт а той е SUPERB - няма втори такъв като него !
Всеки знае вредата - но малко имат дупе да си борят за мечтите си !
Така е няма да споря! Написах това по горе за да кажа че пътя на славата не осеян с рози, и че хората дето си мислят че с химията е лесно, вземаш и хоп готово, се заблуждават страшно много! Много хора взимат какво ли не, но колко от тях ще станат състезатели, за колко от тях ще пишем и ще ги гледаме по кориците на списанията?
Животът е един, всеки си избира дали да се трови, как да го прави, и по колко и е в пълното си право да го прави стига с това да не вреди на околните. (ако питате мен няма човек който да не се трови по един или друг начин, кой по-леко кой по-тежко). ^MaD^ не мислиш ли :) ?
Нещо не мога да я разбера тая тема.Просто явно някой хора не могат
да губят и като видят че някой е по-здрав и веднага стероиди.Стероиди и какво - нито ти му ги купуваш,нито губиш твойто здраве.Ами
назоби се и ти тогава.Ако ми кажеш че не искаш това вече си е твоя работа.Хората са разбрали че състезател по скоростно - силови спортове не се става без химия още преди 60-70 години.
[quote author=“qk_bik”]Размерите на Цветко във основен период - 56 ръка,154 гръб,80 бедро,48 прасец.близо 140 кг. в основен период.
Състезателен период - 53.5 ръка,148 гръб,77 бедро,47 прасец - 128 кг.195 см. височина.
Мерси Бик
Мойте размери са на чисто засега (основен период) това са ми в момента не съм тренирал от 2 месеца но сега почнах пак
Цветко.........................АЗ
Ръка- 56…....................54
Гръб 154…...................146
Бедро 80…....................78
Прасец 47…....................50
Тегло 140…...................130
Забравих да ви кажа че това са студени мерки ЕМИЛ_МЛО ме кара да си премеря ръката топла 56.5 показа правете си сметка
Направете си сметка за няколко см струва ли си да се тровите като аз съм сигурен че ако се храня както трябва и почивам както трябва , тренирам в зала тези размери ще ги задмина 8) моля да покоментирате това
08.09.05
15:59
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“qk_bik”]Размерите на Цветко във основен период - 56 ръка,154 гръб,80 бедро,48 прасец.близо 140 кг. в основен период.
Мерси Бик
Мойте размери са на чисто засега (основен период) това са ми в момента не съм тренирал от 2 месеца но сега почнах пак
Цветко.........................АЗ
Ръка- 56…....................54
Гръб 154…...................146
Бедро 80…....................78
Прасец 47…....................50
Тегло 140…...................130
Направете си сметка за няколко см струва ли си да се тровите като аз съм сигурен че ако се храня както трябва и почивам както трябва , тренирам в зала тези размери ще ги задмина 8) моля да покоментирате това
няма какво да се коментира, просто едно голямо ЕВАЛА!!! 8)
Имах предвид дали трябва да се вземат стероиди като натурално става почти същото (по бавно е но пък безопасно)
08.09.05
16:04
е да де, имах впредвид че съм за натуралното, поздрявявам те за постигнатите резултати!!! 8)
Споделям лично мнение:
1. Един трениращ който тренира без стероиди никога не може да постигне същите резултати като един който е на зоб (тук говорим ако и двамата тренират еднакво добре, хранят се еднакво добре и т.н.. един вид при равни други условия).
2. 90% от трениращите хич не са наясно какви резултати могат да се постигнат само с добавки и правилно хранене. За съжаление в момента трудно намирам време и възможност да тренирам и да се храня добре и съм в лоша форма за да Ви покажа мой постижения... може би по-натам.
3. доста голям процент хора просто не знаят как да тренират правилно, да се хранят правилно, да почиват и т.н.. после се оправдават без стероиди не ставало.. генетиката им била лоша.. да генетиката е важна, химията е важна, но основното си е тренировка и хранене.. другото са оправдания.
4. Конкретно по въпроса на djgorgio-ASTOR - мисля че в основен период ти си осезаемо по-мазен от Цветко, ако и двамата сте примерно на 6-7% мазнини - твойте размери би трябвало значително да паднат.. поне така мисля макар че единствено съм виждал твой снимки тук във форума, а на живо може би е друго .. не съм мн запознат с физиката ти, но все пак .. както и да е не мисля че сравнението е уместно в случая, но евала за резултатите ти .. имам представа колко труд е това..
[quote author=“kaloian.georgiev”]4. Конкретно по въпроса на djgorgio-ASTOR - мисля че в основен период ти си осезаемо по-мазен от Цветко, ако и двамата сте примерно на 6-7% мазнини - твойте размери би трябвало значително да паднат.. поне така мисля макар че единствено съм виждал твой снимки тук във форума, а на живо може би е друго .. не съм мн запознат с физиката ти, но все пак .. както и да е не мисля че сравнението е уместно в случая, но евала за резултатите ти .. имам представа колко труд е това..
Сега съм много по качествен затова и има малко спадане на размерите ми преди бяха доста повече,не искам да се сравнявам с Цветко или да се хваля просто от доста време се чудя как да покажа на по младите да не тругват по трънливия път на стероидите а да вложат всички усилия в тренировката и въстановяването.
За някои оправия няма, а иначе нали ти казвам без да те видя наживо мога само да гадая.. а не обичам да давам така мнение.
Хм странно никой не коментира въпроса дето поставих има ли смисъл от зоба в по горните ми постове
djgorgio имаш добра генетика затова при теб може би няма нужда.Само
че при мерките има един голям пропуск.Доколкото съм чел ти си с китка 20+ см,което ознава че си едър кокал казано просто.Ти си имаш ръка 41 без да тренираш.Имам приятел
190 см и китката му е 16см - е как да качи кила по друг начин
като натурата му не е такава.
11.09.05
00:35
@MisHkiN ,има как приятелю !
Не трябва да бърза ,ако е упорит с времето ще качи !
Е може ,да не направи 55 ръка, като Джорджио ,но 45 е достъпна и е нормална ръка за ръста му !
Не може по костите ,само да съдим за генетиката - има и други фактори .
За какво му е да зоби, от комплекси ....? е те не са по-скъпи от здравето !
И ако няма ген ,като се назоби колко ще му стане ръката от 33 на 37 :)
Виждал съм такива - само релеф някакъв правят и пак са си дребни !
Б Билдинга ,не е само зоб ,а е съчатание от правилна тренировка, диета ,почивка и много труд ...и чак тогава може би зоб !
А тези момчета ,скачат направо на зобта.
Ако сега Джорджио се назоби правилно ,ще е готов за състезание след година ,защото има всичко което е нужно ,без да е взимал химия
Ако пък имате състезателни амбиции - химията е ,за накрая не може от зад напред, да тръгвате.
Това исках да кажа, както и ,че всеки сам си прави сметка, ще се радвам ,ако поне малко от решилите ,отложат момента ,като прочетат това !
[quote author=“MisHkiN”] 190 см и китката му е 16см - е как да качи кила по друг начин
ми и аз сам 185см с 16 китка ама мишницата (обиколката на ръката мн мразя някои да го нарича обиколка на бицепса :) ) ми е 38 и никога не сам си и помислял да зобя а ония кво си вика трудно качвам я да зобя по добре?
MisHkiN да може би си прав но пак момчето може да достигне завидни резултати стига да е постоянен
ПРОМПТ да прав си тука съгласен съм с теб
Джорджо,евала!
Е, аз определено съм пристрастна ,понеже страстта ми към големите мъже е всеизвестна ,ама фактите са си факти !Браво !
Ще ти стисна ръката лично някой ден !
[quote author=“tigra”]Джорджо,евала!
Е, аз определено съм пристрастна ,понеже страстта ми към големите мъже е всеизвестна ,ама фактите са си факти !Браво !
Ще ти стисна ръката лично някой ден !
Помня да знаеш 8) 8)
:D :D
Е, аз нали затова го казвам ;)
Сериозно !Адски се кефя на яки мъже !!
11.09.05
19:59
ооох аз пък се кефя на жени които се кефят на яки мъже... :P
11.09.05
20:50
[quote author=“MisHkiN”]djgorgio имаш добра генетика затова при теб може би няма нужда.Само
че при мерките има един голям пропуск.Доколкото съм чел ти си с китка 20+ см,което ознава че си едър кокал казано просто.Ти си имаш ръка 41 без да тренираш.Имам приятел
незнам дали си виждал снимки на Слави Трифонов преди 6-7 години=почти 2 метра и около 70 кг абсолютно плашило на нищо не мяза.Сега е 110-120 кг(не съм много сигърен но 100% е над 100 кг)разбира се не само мазнини :D и изглежда доста добре.така че с правилните тренировки и с хранене всичко се постига.
Примера е абсолютно неудачен,
ти нали се сещаш че Слави може да хвърля по 2000 лева на месец
за храна,треньори,добавки и квото си иска,а освен това съм 98% сигурен че се зоби от сигурни източници.
Където свършват човешките възможности,на помощ идват стероидите
Сега каквото и да си говориме,има хора които каквото и да правят не могат да качат килограми и сила - това е положението.Който може без
стероиди - супер,който не - такъв е живота.
[quote author=“ezrolit”][quote author=“MisHkiN”]djgorgio имаш добра генетика затова при теб може би няма нужда.Само
незнам дали си виждал снимки на Слави Трифонов преди 6-7 години=почти 2 метра и около 70 кг абсолютно плашило на нищо не мяза.Сега е 110-120 кг(не съм много сигърен но 100% е над 100 кг)разбира се не само мазнини :D и изглежда доста добре.така че с правилните тренировки и с хранене всичко се постига.
АМА ЧОВЕКА ИМА ПАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
11.09.05
22:15
само едно мнение пускам в тази тема.
За сравнение между Цветко и Астор и дума не може да става по каквито и да било критерии,не по китки ми по каквото си искате.Джоржио може сега да е много по качествен,но имаше във фитнеса едно момче,което беше същия като него с 55 ръце,145-7 гръб и 127 кила.Виждал сам това момче и мога да кажа че ако вземе да чисти 55 ръка става на 48 мах.,7 см. са много,но просто няма смисъл да се заблуждаваме.Астор е постигнал много за тия години,но просто да не прави по никакав начин сравнение,като казвам че цветко е имал 53.5 ръка имам предвид изрудски релефна,а 56 ръка е поне 10 пъти по-релефна и по-добре изглеждаща от на Астор.Сега да не ми се обиди момчето,но той разбира,че точно там е разликата в стероидите.
И Астор ако почнеш да зобаш не мисли че пак имаш шанс да станеш като Цветко,просто няма начин,много,много качество ти трябва.Има много момчета като теб,като решат да ходят на състезание и се назобат,се топят много яко повярвай ми.И още един пример мога да ти дам-пак много яко момче - 135 кг. като изчисти за състезание беше 110 кг. и изглеждаше смешно със сравнение с преди,но видимо по - качествен,та ръката му беше 55 см.(по-релефна от твоята,все пак зобаше) и като изчисти таман на 51 см. се изчисти смятай.Без да омаловажавам труда на никой просто казвам че има разлика и дано тая тема да се приключи щото не виждам смисъл да се пише по нея.
11.09.05
22:23
НЯМА хора които не могат да качат на чисто !
Някъде бъркат !!!
Всеки може, но повечето поемат по - по-лесния път !
Това е истината и ститга с тая химия !
Има един в залата , прави N-ти цикъл с метан и омнадрен и пак си слаб !
Дозите са му зверски.
Слаб е, защото претренира и не яде .
Грешките му са много и то груби .
Не си мислете, че с химия става лесно, като с магическа пръчка,повечето момчета, не знаят, как да ядат,как да тренират и по-колко,a тръгнали да зобат . Само си разсипват здравето.
Пробвайте ,да научите основите на диетите ,режим ,тренировка и почивка - посветете се на спорта поне 8 месеца и тогава твърдете ,че на чисто не може !
Лошото е ,че повечето дето зобят са ултра слаби и целят нормално тяло а не културистично !
Нормалното се постига от всеки на ЧИСТО - колко бързо , зависи от изходното състояние и генетичните особености на трениращия!
Пиша това, защото съм наясно ,какво може да се постигне на чисто,а то не е малко и би устроило 90% от хората дето нямат състезателни амбиции !
ЕDIT:
@qk_bik - батка ,то това е ясно !
За състезание без химия не може ,ама я ми кажи колко хора познаваш да изглеждат мускулести и културистично с 55 ръце - на чисто
Аз ще ти кажа - малко са !
Извода е че Астор си има генетиката
Ако на чисто напровиш 45 ръка с 10-12% телесни мазнини за 1-2 години - удряй си каскета в земята - генетик си !
За повечето хора 40 ръка е тавана - това имах предвид - това се прави на чисто!