16.01.13
14:33
Здравейте на всички.Така значи искам да стана релефен и да ми се открояват плочките повече, защото ги имам но съм мазен и не си личат.Права коремни преси, но мисля, че това не е достатъчно и за това реших да почна да тичам всеки ден по 10 минути(по 10 защото никога не съм бил от тичащите и за това почвам на 10 мин след няколко дена 15 и така ще ги качвам с по 5 минути за да свикна) но имам един въпрос.С тичане,лицеви и коремни ще го постигнали това нещо и ще изгуба ли мускулна маса ? Прочетох темата в отдел Хранител режим сега ще си направа и такъв ефекта да е по-добър но се притеснявам да не стана като клечка ? 163 см 55 кг 19 год
Един мъж трябва да си тежи на мястото с тия 55кг. не мисли за релеф , а да качиш малко и тогава релефа.
Поздрави
За да имаш релеф, трябва да имаш някакви мускули. На тия 55 кг, не знам за какви мускули става въпрос. В този ред на мисли, то дали има някаква мускулна маса, че да се загуби? Започни да тренираш, внимавай с храненето и постепенно ще има прогрес, в един момент и плочки.
Коремната мускулатура е като всяка друга група - третирай я по същия начин. Виж в сайта упражнения за core мускулатура. Общоприетите коремни преси не правят нищо друго освен да влияят зле на кръста.
казано от Vincent V на 16.01.13, 14:33:
Прочетох темата в отдел Хранител режим сега ще си направа и такъв ефекта да е по-добър но се притеснявам да не стана като клечка ? 163 см 55 кг 19 год
Хахахахах.Ти в момента СИ клечка.Следващата стъпка е слабост,ниво - по-силен вятър и отлиташ за топлите страни.
Еми не не съм клечка ... просто така ми седат килограмите ли ддз или съм повече Ще се премеря пак тия дни на друг кантар, но със сиг не съм “клечка”
П.С. всички мускули си ми личат и ги има ... просто ми трябва релеф, че трябва да качвам още кила трябва в това спор няма, но искам да се изчистя първо да мога да почна хубав хранителен режим и да качвам кг и да не губа много от релефа ...
Мнението беше редактирано от Vincent V на 16.01.13 14:48.