16.01.13
14:03
Здравейте.
Тъй като стария ми протеин свърша и трябва да си взема нов се спрях на тези 2-та. По цена са много близки но немога да преценя кой да избера. Търсих в форума и за 2-та протеина но не намерих нищо конкретно, което да ме накара да избера един от тях. Така че ако някой ги е пил коментара му е добре дошъл в тази тема.
Мерси предварително.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.01.13 14:23.
16.01.13
16:14
Scivation Whey. :)
Scivationa смятам ако ще го взимам да е от мегазоб понеже е с най ниска цена там но кутията на снимката е по различна от тези в другите сайтове. Някой може ли да погледне да не стане така че говорим за 2 различни протеина.
Това е кутията преди най-новата ( не помня , но нямаше съществена разлика в новата и старата версия на протеина) , за тези пари е добре , вземай него.
17.01.13
00:10
VPX е с отблъскващ вкус. Поне ванилията. Със сигурност бих се спрял на Scivation.
17.01.13
11:10
Scivation.
Оказа се че този протеин scivation го няма не само в техния сайт ами изобщо в цяла БГ. Syngexa също на 2-3 места го търсих но и него го няма. Другите протеини не ме устройват не искам да се набутвам с 10-15 лева за продукти които до преди 1-2 месеца бяха без пари. Някакви предложения ?
Привет! Лично аз съм доволен от Syntrax Whey Shake 5lb. Покрай празниците си закупих няколко торби на цена от 64 лв. Вкусът му ми допада (пробвал съм ги всичките) и по-добър от VPX Syngex, който е много тънък. Ако не те притеснява това, че е концентрат може да го пробваш. Успех с избора.
18.01.13
17:30
казано от ncyborg на 18.01.13, 16:07:
Привет! Лично аз съм доволен от Syntrax Whey Shake 5lb. Покрай празниците си закупих няколко торби на цена от 64 лв. Вкусът му ми допада (пробвал съм ги всичките) и по-добър от VPX Syngex, който е много тънък. Ако не те притеснява това, че е концентрат може да го пробваш. Успех с избора.
дай линк или кажи адрес от къде го купуваш на 64 лв. ,че аз не съм го виждал по -евтино никъде ! Мерси предварително
Ами аз до сега все него съм пил, последните 4 кг протеин бяха на syntrax и исках малко да разнообразя но явно не ми е писано да пия друг протеин ;д. Ще споделиш ли от къде го взе на толкова тънка цена ?
Мнението беше редактирано от tfkk tfk на 18.01.13 17:33.
Има го на цена под 70лв, просто трябва да се потърси. Лятото си бях взел 1 кутия и не е нещо особено. Излезна ми 63лв.
18.01.13
17:44
Аз не искам да ми казва на готово от къде да си го взема ,защото ми е ясно ,че няма от къде да си го купа на тази цена .Отдавна се усетиха , вдигнаха и неговата цена .
казано от AgBOKATA на 18.01.13, 17:36:
Има го на цена под 70лв, просто трябва да се потърси. Лятото си бях взел 1 кутия и не е нещо особено. Излезна ми 63лв.
И кой ти каза че не съм потърсил ?
Целия google преобърнах по евтино от 76 не можах да намеря (този който е в сайта на Syntrax). Ако ти имаш някъв таен източник може споделиш ..
Мнението беше редактирано от tfkk tfk на 18.01.13 17:52.
В интерес на истината го няма под 70лв (към днесшния ден) сега направих справка, но както казах лятото си го бях купувал на готина цена, дори и когато правих коментари по темите няколко човека ми писаха лични да им кажа постата), обаче точно на първата страница ми излезе по евтин от 76лв -> 74лв. Явно не си обърнал целия гугъл, а половината :D
В крайна сметка и така и така.
Градски не съм визирал теб :)
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 18.01.13 21:07.
Сега попаднах на този протеин ULTIMATE Whey Supreme. Пак е от ценовия списък на другите 2 протеина. Някой да има някаква информация за него ? Или пък в краен случай да си взема едни БЦАА ли и аз незнам вече...
Мнението беше редактирано от tfkk tfk на 19.01.13 15:01.
Отново размислих. Така или инъче като свърши протеина ще трябва да взимам нов и затова реших направо да си взема стак (2 на по ниска цена). Хвърлил съм око на Syntrax Whey shake и Syntrax Matrix 5.0. Имат само 6 лева разлика в сайта от който искам да ги купя но кой от 2-та да избера незнам.. и 2та съдържат 23 грама протеин. Айде моляви се помагайте че утре трябва да ги поръчвам.
Мнението беше редактирано от tfkk tfk на 21.01.13 20:09.
21.01.13
21:44
казано от tfkk tfk на 21.01.13, 20:07:
Айде моляви се помагайте че утре трябва да ги поръчвам.
Айде тогава да ни кажеш за какво ще го ползваш протеина - кога ще го пиеш и какво целиш с това.
Не разбрах и защо е толкова спешно...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.01.13 21:45.
Защото не знам до кога ще е наличен този стак а и вече няколко дена карам на сухо понеже ми свърши предишния. Инъче го пия сутринта като стана и след тренировка. Целя можеби каквото всеки друг.. по добро възстановяване и покачване на мускулна маса
Мнението беше редактирано от tfkk tfk на 21.01.13 23:31.
21.01.13
23:59
Покачване на мускулна маса от протеин няма как да получиш. Просто няма начин.
Вземи многокомпонентния протеин - по-практичен е в повечето възможни моменти за прием.
Еми незнам дали се покачва или не но след първия протеин който изпих бях качил 2 кг. Под многокомпонентния искаш да кажеш матрицата нали ?
22.01.13
13:42
Мда, матрицата имах предвид.
2 kg можеш да качиш по 100 причини, да не говорим, че не е ясно колко от тия 2 kg са мускули.
Ми тогава ми беше 6-я месец в залата така че е възможно голяма част от тях да са били ММ. А и пък да не кача от протеина поне се усеща възстановяването на следващият ден не се чувствам като някой мърляк. Пък комбинира ли се с креатин става направо чудо. Мерси за отговора.
Модерация: Мнението Ви е в нарушение на точка 2.1 от Общите правила на форума, описани в Условията за ползване.
Мнението е модерирано от Кольо Пияндето на 23.01.2013 г. в 10:33 часа.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.01.13 10:31.
казано от tfkk tfk на 22.01.13, 13:50:
Ми тогава ми беше 6-я месец в залата така че е възможно голяма част от тях да са били ММ.
Значи при някой,който тренира от 10 години,всеки покачен килограм ще е 100% ММ,така ли ? Доста грешно мислене.